Hirdetés
- Steam topic
- WOT - Roham
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Mivel ez lett a szokás, gondolom senki nem akar kockáztatni azzal, hogy miután ő precíz és kiírja, elriasztja az embereket a pooljáról. Én sem fogom kiírni, pont emiatt. Egyébként sosem értettem ezt a fee parát, 1%-os értékektől miért kell megijedni, igaz még elejében engem is idegesített, hogy sehol sem találok infót, de már nem izgat. Filléres dolgokról van szó, másrészt semmi nem garantálja, hogy jobban jársz egy olyan poolban ahol 0.5%-al kevesebb a fee, mint egy másikban. Én minden poolt kipróbálok előtte, mielőtt döntök. 2 egyforma sebességű workert szoktam rájuk engedni fél-1 napig, és győzzön a jobb. A feeket nem is nézem. Értelme semmi. Jah és ha már AP, nem szokásom 5 forintonként utalgatni, így ez sem izgat egyáltalán. Én csak azt tudom tanácsolni, te sem foglalkozz vele.
Prop poolokat pedig lehet találni és pps-t is, csak ritka, egyébként a hopperek miatt alkalmaz szinte mindenki pplns-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Peugeot, Citroën topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest