Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
cocobanana #63998 üzenetére
Jo befektetes,de nagy a kisertes,en pl algoba raktam amikor meg 1,10 usd korul volt az arfolyam,aztan szepet ugrott 3 nap alatt +25k profitom volt,utana hirtelen oriasi eses amikor megborult a btc kb 1 het varakozas utan egyre csak esett ugyhogy panic sell...azota szepen jon fel ismet csak kozben mar nem is tudom hanyszor adtam-vettem hogy behozzam a turelmetlensegem miatti bukast,jelenleg mar csak -10k-ban vagyok...
Szoval a legjobb ha berakod es par honapig ra sem nezel az arfolyamokra...ugy valoszinuleg jol fogsz kijonni,de nekem pl ez a love 2-3 honapon beluli projekthez nagyon jol jonne igy nezegetem hogy epp hol tart amit beraktam,aztan igy jonnek az elhamarkodott dontesek.Igen sejtettem h megint a gas miatt van ez,de 2minersen nincs 0.01 kiutalas csak 0.05,viszont nekem valamivel jovedelmezobb volt ott turni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest