Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz
melkah #46336 üzenetére
Én a helyedben keresnék hasonló projekteket redditen, bitcointalkon, kriptopenzen és egyéb fórumokon. Én 1-2 hasonló dobozos megoldást láttam már, nem emlékszem a ventik paramétereire, de azok nem voltak sikeresek.
Biztosabb, ha más példáján próbálsz meg tanulni, mint ha összerakod x ezerből a papíron elméletben jó dobozt, hogy aztán szembesülj, hogy nem hűt elég hatékonyan.Magából az ötletből nekem jobbnak tűnik egy két oldalról, nagyobb felületeken nyitott, huzatos doboz (valahogyan megoldva az eső- és állatállósága), amiből könnyebben-gyorsabban cserélődik a levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest