Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    LOL, ez a reddit-szál teljesen kész van. Egyesek még 2021-ben is ott tartanak, hogy az Nvidia oldaláról húzgálják le a GPU drivert, édes istenem, aztán vergődnek, hogy eltörik a rendszer frissítéskor, míg megint mások kifejezetten ezt javasolják, mert nekik megoldotta a problémát, amit a tárolóban lévő NV driver okozott.

    Megint másik megmondóhuszár írja, hogy nála az az AMD A12 APU meg AMD RX540 a szar, mert lassan (mihez képest hülye gyerek) megyen Minten, az NVazjobbvó't, Ályemdély monnnyonle. Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy maradt volna meg Windowsnál, vagy vett volna Mac-et, az való neki. Tényleg nem kellenek ezek az emberek Linuxra, maradjon csak meg a Linux 0%-os részesedéssel, mint hogy ilyen emberkre szabják rá, és Windows-klónt csináljanak belőle.

    Azt se értem, ha valaki ilyen láma, minek megy a redditre szakmai kommenteket írni. Akkor inkább facebookozzon, nézzen pornót, vagy mit tudom én, csak ne mutogassa, hogy mennyire nem ért hozzá. És nem is az, hogy van ilyen hülye, hanem ezek összejönnek a redditen kórusban. Rendesen szellemi fekete lyuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák