Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #20749568 #18015 üzenetére

    Ezt a nyugger ellenségképet szép halkan pár éve már nyomják a nyamvadtférgek és a csökkentértelmű rezsiagyúak át is vették, minek ennyi öreg, nem kéne ennyi nyugdíjat fizetni, etc.....ezek rütetvek annyira idióták, hogy nem jönnek rá, hogy a következő nemzedék ezt hallva, őket már simán tázre is veti, ha nyugger lesz!

    Az is igaz, hogy a nyugdíjas a legolcsóbban megvezethető és megvehető és a legnagyobb szavazóréteg. Felkészületlen minden ország, de azért legtöbb országban érződik, hogy tényleg csak a helyzetre próbálnak reagálni. Itt meg megy a hazudozás, titkolólózás meg az öntömjénező dícsérethalmaz, egyből előpattan o1g is, ahogy egy félnapi adag maszk beérkezik. De azelőtt jetekig halljuk, hogy van minden bőven. De akkor az eü miért nem kap?

    Na meg sétáltatja ezeket a szerencsétlen MP-s katonákat szinte tűzkész állapotban lévő fegyverekkel a város közepén? A sok okos meg ettől meg is nyugszik, no de ha a vezírünk haditerveket szó, kell a díszlet is. Értem én. A marhabaromok még azt is éljenzik, hogy korlátlan időre át akarja venni a hatalmat! Mondjuk mindenki tudta, hogy csak tepsiben hagyja el a vezíri trónt. De mikor már?

Új hozzászólás Aktív témák