Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz OldMike #67790 üzenetére
A DLNA kat ismerem. Nem csak lejátszani szeretném, hanem átjátszani / átküldeni a notiról a képet. Sima átvitelre ott van a külső vinyó is. Csak mivel sok animet nézek ami legtöbbször 10bites mkv fileokba van kódolva, viszont a tv lejátszója csak 8bitest támogat, ezért akár vinyóról, DLNA ról macerás - mert mindegyik esetben a tv lejátszóprogijával nyitná meg őket.
Így egyelőre marad a konvertálgatás, vagy a notiról nézegetés ami annyira nem jó.
-
Kobe
veterán
sziasztok
adott egy 47LM660S tv, és egy dell xps l502x notebook, windows 10-el.
Konkrétan mi a fene kéne hozzá, hogy a widi működjön? vagy van egyáltalán lehetőség win 10 alatt valahogy wifin keresztül kilőni a képet a laptopról a tvre?
win 10 felismeri a tvt mint elérhető eszköz, de a csatlakozás részében már nem jön fel sajnos
-
Kobe
veterán
sziasztok
adott egy LG 47LM660S tv. Szeretnék rajta sorozatokat, animeket nézni amiknek a legtöbbje .ass felirattal van ellátva.
ezeket a gyári beépített lejátszó szarul kezeli, eltolja, krikszkrakszként jeleníti meg a pozíciókordinátákat, stb.van valami LG storeból, vagy máshonnan telepíthető lejátszó amivel normálisan lehetne külső vinyóról MKV + ass fileokat lejátszani ?
sajna a windows 10 a widit nem supportálja, egyelőre így gépről widivel kilőve opció kiesett. Kábeles megoldás sem játszik (rohadt messze van tőle a gép).
Egyéb ötletek ?
-
Kobe
veterán
sziasztok
150 k ig melyik most a legjobb lg választás ? szuloknek lenne, csiriviri smart funkciok annyira nem fontosak,3d sem, inkább nagyobb méret, szép kép, könnyen kezelhető menü
-
Kobe
veterán
hali
az LG 46LM660S tv képes az optikai csatlakozóján továbbítani az 5.1 es hangot ? illetve van valami formátum megkötés, hogy pontosan milyet ?
-
Kobe
veterán
hali
a gyári lejátszó helyett nem lehet valami jobbfajta lejátszót feltenni valahogy az LM660S-re amivel a felirat és hangsáv váltás tökéletesen működik ? DLNA n keresztül se Plexel, se Nero val nem enged se feliratot se hangsávot váltani a filmeknél
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Plexet megnezem. Perpill egy 300mbps N es routerre van rakotve laptop es tv egyarant wifin keresztul. Mivel a router a tvhez kozel van ra tudnam dugni lan kabellel is csak nem tom erdemben stabilizalodna a kapcsolat ha a noti tovabbra is wifin keresztul kuldi a cuccot. De gyanitom a routernek el kene birnia, mivel a problema gyakran jelentkezik 720p nel is es avinal is, nem csak 1080pnel, gyanitom a nero szarakodasa okozza inkabb
-
Kobe
veterán
Hali
Letezik vmi hasonlo program mint a nero mediahome 4, ami mukodik 660s-el csak kisebb kalap szar mint a nero? nemkicsit felhuztam magam hogy az a kiba...ott program nem kepes 1 db filmet folyamatosan wifin attolni, 10x kell ujrainditani a programot, fel percenkent megall bufferelni
-
Kobe
veterán
hali
LG47LM660S + Nero MediaHome 4. Olyan gondom van, hogy a tv a feliratok baromi nagy részét nem játssza le. Mindig csak 1 db mkv file és egy ugyanolyan nevű srt file van 1 külön mappában, mégsem nyitja meg őket. A filenevekből minden speciális karaktert eltávolitottam, legtöbbször ilyen 1.mkv + 1,srt file van csak a mappában, mégsem játssza le.
Van vmi tipp, ez mitől lehet ?
-
Kobe
veterán
hali
valaki találkozott olyannal widinél hogy a tv képernyőjén csak egy fekete üresség jelenik meg ?
LM660S t próbálom összekötni Dell XPS 15 laptoppal, de csak fekete képernyőt kapok -
Kobe
veterán
LM szériánál nincs vmi program amivel pcn könnyebben lehet menedzselni a csatornákat ?
-
Kobe
veterán
személy szerint erre nem érdemes cseréltetni, mert kb 90% az esélye annak, hogy a csere is ugyanilyen lesz. 10% esély miatt meg nem érdemes lutrizni, macera, és lehet hogy egy pixelhibásat kapsz helyette....hálisten lekopogom én pixelhiba mentest kaptam, de a garilapon jó átolvasni hogy az első pontok között szerepel hogy akkor sem kötelesek cserélni ha egymás mellett van 2-3 kiégett pixel....
amúgy az első tapasztalatok alapján nekem nagyon bejön a tv, a menüje okos, könnyen kezelhető, a WiDi t és a DLNA-t baromi könnyű volt beállítani rajta, n-es wifi routeren tökéletesen játssza akadásmentesen a legjobb mkvkat is.
Már csak a csatornákat kellene normálisan rendeznem, mert az elején csak végigszkenneltem és talált vagy 110 csatit diginél, mire kiszűröm a normálisat, jó kör lesz
-
Kobe
veterán
én most vettem nemrég 47 colos változatban 660St, annál is van clouding, bal alsó sarok és jobb felső sarokban, de csak a "gyárilag" szürkésebb fekete képeknél látható, pl amikor az LG logós képet villantja fel a tv. Filmeknél, ahol van fekete sáv mondjuk, ott nem látható, ott rendes mélyfeketét ad a készülék, én nem vittem vissza ezért - már csak tapasztalatból is tudom, hogy pl a Samu tvknél ennél 5x nagyobb clouding van.....
-
Kobe
veterán
megérkezett a 660S, nagyon pöpec kis darab, eddig minden tetszik benne.
Egy dolog van, amit nem tudok - van egy régebbi genius 5.1 es rendszerem, amin elég korlátozott a csatlakozók száma. Ilyenek vannak rajta
ezeket rá tudom kötni valahogy a tvre úgy hogy ha HD tartalmat vagy egyéb filmet játszok le gépről, vagy külső vinyóról akkor a tv tovább tolja vhogy az 5.1 et a hangfalra ? vagy az már csak digitális kimenettel megy ? van a wooferen egy ilyen 5.1 input, nem tudom ahhoz valami átalakítóval átmegy e
vagy csak úgy működhet hogy a hangfalat a laptopra kötöm rá, nem a tvre ?
-
Kobe
veterán
válasz huncutka1029 #17539 üzenetére
hát, elég nehezen tudnám kipróbálni, holnap szeretnék bebattyoggni pendriveal kipróbálni vmi boltba, és érdekelne milyen kódolású HD tartalmat vigyek...hacsak nem SD tartalom minősége alapján akarom megvenni
-
Kobe
veterán
neten olvasgatom a leírásokat, de egyértelmű utalást nem találtam arra, hogy a 660S médialejátszója tudja kezelni a H264 kódolsáú mkv-kat ? csak annyit írnak, hogy mkv, illetve a H264re a DVB-T kapcsán utalnak, de a médialejátszó részénél nem
-
Kobe
veterán
sziasztok
jövő héten akarok venni egy 47LM660S tvt. Az AV Planetet néztem ki, ott 258K ért van most, viszont csak 2 év garit adnak. van esetleg olyan bolt ahol ilyen 250K körül van és jár utána az 5 év gondoskodás, vagy bármelyik futó promóció (ajándék xbox, stb)? Illetve maga az AV Planet mennyire megbítózható ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest