Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz lizandra #910 üzenetére
Nem tudom mennyibe kerülne a garanciakiegészítés, de szerintem a 2 év teljeskörű is elég lehet ha nagyon drága.
Motion Clarity Index nem egyenlő a "normál" 100Hz-el. Az a Tru Motion.
LV5500-hoz Samsungban talán a D5500 hasonlít leginkább tudásra. Viszont szerintem az LV5500-nak jobb a képe. A betekintési szöge meg mindenképp sokkal jobb.(#912) trafipax -> LED Plus a ledvezérlés meglétét jelöli csak. Tehát ez a különbség, a műholdtuner és a dizájn az LV570S és az LV5500 között. A ledvezérlés ártani nem fog, ha zavarna kikapcsolod. De szerintem inkább pozitív a hatása.
(#917) BÁ Nutrition -> Annyiban nem "fullos" végig az 5 év garancia, hogy 4-5-ik évben nincs ingyen kiszállás a készülékért.
(#918) hdcsaba87 -> Bármelyik jó 100-200Hz-es LCD/LED. lényeg leginkább a válaszidő(a valódi, nem a marketing).
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
joocek
aktív tag
válasz lizandra #910 üzenetére
Nekem van egy ps50c490 es modellem!
Fáj de jobb a LG a mediaban meg nézheted!
Arrol nem is beszélve hogy a semsung meghaltnálam! Amugy én plazmapárti vagyok de ez tényleg király.A paszivszemüveg meg sokkal jobb, nincs vibrálás mikor más fényforás be van kapcsolva. nem vagyok biztos benne de az ausenban össze tudod hasonlitani a két szemüveg és tv külömbségét.
Szabad reklámozni egy oldalt. ott a 42lw5500 most hozta el az egyik haver 230000ba. Nagyon korektek én többször vásároltam már onnan
[ Szerkesztve ]
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.