Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
lelki szemeimmel már látom is ahogy ott állok az útszélen mondjuk egy durr-defekt miatt szét robbant tömlő nélküli kerékkel vagy egy némileg össze roncsolódott felnivel. Aztán próbálom gyors gumi ragasztóval megoldani az isten háta mögött egy mellékúton valahol Bivalybasznád és Alsótehénfalva közt...... lehetőleg térerő nélkül persze.
-
Robitrix
senior tag
a doboz az fontos. Sokat lépünk előre egy kék doboz helyett egy másik kék dobozzal... Megyek és veszek is rögtön egy fél tucat CPU-t......
-
opr
nagyúr
~2010-15 utani kocsikkal lesz bajod, fuggetlenul attol, hogy mi hajtja...
Amugy en is gyulolom, hogy nincs potkerek, illetve jobb esetben (de mar ez is ritka ujabban!) szuksegpotkerek van."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
válasz zetor2000 #47 üzenetére
Értem én, csak poénkodni akartam. A töltő szóról még az elektromos autók jutottak eszembe, amiknél állítólag egyes modellekből gyárilag hiányzik a pótkerék, hogy nagyobb legyen a hatótáv, meg kőccségcsökkentés. Hogy most ez tényleg így van-e, vagy urban legend, mindenesetre szerintem agyhalál. Nekem már kellett több alkalommal is pótkereket használni és most ott szórakozni az út szélén, hogy hol találok vasárnap délután trailert, ami majd hazaviszi a defektes kocsit... Nonszensz.
Tehát nekem egy kicsit olyan ez, hogy egyik gyártó olyan dolgon spórol (pl. Intelnél ez a 100 forintos doboz), ami valahol bagatel, a másik meg olyan dolgon spórol, ami kritikus lenne (pl. hővezető paszta VGA-kon).
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Usgyi
aktív tag
Jó ötlet Én eddig se értettem miért rakták hatalmas téglákba a processzorokat.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
pandras83
őstag
Erről a fillérb*szó húzásról az jut eszembe, amikor a 2000-es években szállást kerestünk Siófokon nyári munka okán és egy öreg házinéni azt találta mondani, miután megnéztük a túlárazott szobáját, hogy "Úgy megkínálnám magukat egy kávéval, de olyan drága a kávé."
Cyberfuck Patchrunner
-
zetor2000
őstag
Olvasd el a #14-es hsz-t...
Kicsit furcsálltam, hogy hogyan jön ide a mobiltelefon dobozból hiányzó töltő...
Hogy a műanyag szilícium lemezke dísz nem jár, szerintem nem nagy tragédia. Kisebb lesz a doboz, amiben jön a CPU, az se katasztrófa. De hogy töltőt se kapj, na az parasztgyalázat!Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
addikt
Szerintem össze kellene állni a cégeknek és egybe csomagolni a procit és a telefon, így egy dobozt meg lehetne spórolni, a töltők helyére pedig tökéletesen beférne a cpu
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
kalmani
tag
És mi lenne, ha a hipszter doboz maradna, de nem lenne bene CPU?
Tuti lenne vevő rá. -
tibaimp
nagyúr
Eleve így kellett volna kiadni....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GodGamer5
addikt
-
Robi BALBOA
őstag
Így kell ezt csinálni!
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Darmol
senior tag
"Gondolom felmerült az is, hogy mennyivel olcsóbb lenne a gyártás, ha procit nem is raknának a dobozba."
Kínaiak már feltalálták, és levédették. [link]
Csóri Intelnek marad a szükségszerű gyártás.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
kalmani
tag
Régen minden jobb volt. A tálcás Pentium-ot olcsón lehetett vásárolni.
Tavaly 13900K procit vásároltam. Volt tálcás is, de a dobozos olcsóbb volt. Ki érti ezt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig sem volt semmi értelme a páváskodásnak.
Született egy normális döntés.⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
cucka
addikt
Az a dodekaéder azért volt különleges, mert aki erre fogékony, az kirakhatta a polcra, mint dísztárgyat.
De igen, az Apple-nél kifejezetten fontos szempont az "unboxing experience". Hogyan bontod ki a dobozt, hogyan van prezentálva a termék, stb.
Ez főleg régebben volt nagyon szembetűnő, azóta a versenytársak is fejlődtek, plusz az Apple-nél is lecserélték a műanyag fóliákat papírra. -
Robi BALBOA
őstag
Jogos, már ott elúszott a dolog.
Van abban is valami, hogy felesleges a nagy csomagolás, és annak is igazat adok akiknek kell a pöpec csomagolás. (én is szeretema szép körítést, és egy cucc úgy fullos ha megvan mellette a doboz is és lehetőleg a körítés is)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
törölt tag
Valaki inteléknél feltalálta a spanyol viaszt, fele akkora csomagolásban kétszer annyi fér egy konténerbe. Gratuláljunk neki. Gondolom felmerült az is, hogy mennyivel olcsóbb lenne a gyártás, ha procit nem is raknának a dobozba. Ezt az ötletet végül elvetették azzal, hogy később visszatérnek rá. Az is megfontolandó, hogy minden második generáció esetében, csak küldjenek a júzernek egy új dobozt meg egy átcimkéző készletet. Mindenki jól járna, le sem kellene sok szemetet gyártani, a felhasználónál is meglenne az új hw fíling, a teljesítmény is maradna, ahogy eddig is.
-
cucka
addikt
Bezzeg régen azt a menő áttetsző kék dodekaéder volt a csomagolás, amit ki tudtál tenni a polcra.
Persze, úgyis a terméket használod, nem a csomagolást.De ha én kifizetném a nagyon sok pénzt a csúcskategóriás termékért, teljes joggal várom el, hogy ne csak a termék, de a körítés is csúcskategóriás legyen.
-
MLaca
őstag
nekem a nagy, műanyag díszkocka kell.
http://mlzphoto.hu/
-
opr
nagyúr
Yapp, pontosan igy. Ha nincs a cpu melle huto csomagolva (aminek ebben a kategoriaban ugysincs semmi ertelme, tehat abszolut nem gaz a hianya, sot), akkor reszemrol azt se bannam, ha egy ~1-2cm vastag, cpu +1cm oldalhosszu kis karton teglatestben lenne a proci. Lehetoleg ugy, hogy ujrahasznosithato papir only a csomagolas, egy lopas ellen vedo pici matricaval es kesz, tuskeket mar ugyse kell rajtuk vedeni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Raysen623
addikt
válasz Robi BALBOA #1 üzenetére
Mennyit is költ ez a marketing cég dobozcserékre?
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Lacccca87
addikt
Kb felesleges volt, es csak kornyezet szennyezes. Igy tobb is fer egy rsklapra legalabb.
-
Robi BALBOA
őstag
Gondolom nekünk végfelhasználóknak nem lesz olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest