Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
thesound #27713 üzenetére
Megépítettem mindkettőt. Nem mondom, hogy nem fogok még ebből a ninjago szériából venni.
A Fire Fang nagyon menő. A polcon iszonyat jól mutat, a dual molded kigyó minifigek hibátlanok. Nagyon előhozta a gyereket belőlem még felnőttként is. Gyerekként tuti megvesznék egy ilyenért. barátnőm vett is a keresztfiának egyet, kíváncsi leszek a reakcióra
A rúnás matricák is nagyon passzolnak a kígyóhoz. Mintha most mászott volna elő egy sivatagi, ősi templomból. Jól pózoltatható darab. A farkát még csörgőkígyósra is megcsinálták. A vinyl alkatrészek nagyon megdobják az egészet.A mech is szuper szerintem. Egy szamuráj mech. A dual molded jeges figurákkal szerintem szintet léptek. A polcon fog harcolni a kígyóval.
A lába térdben nem hajlik, viszont a lábfej nagyobb egy picit és forgatható, így elég jó pózokat tud felvenni, mert a lába mozgatható. A kezével is elég sok mindent lehet csinálni. A kardot ahogy fogja az újjakkal az kifejezetten ötletes.
Ha végtelen pénzem lenne, ez a mostani ninjago széria lenne az első, amit megvennék egytől egyig. Ez a tűz és jég téma nagyon betalált. Eléggé bolond készletek, de nagyon profin kivitelezve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest