Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomit
tag
Lehet fordítva csatlakoztatni a csatlakozókat. Ügyes emberek még a patanál is megcsinálták, láttam iylen vinyót az is samsung volt és azt kicserélték pedig nem kellet volna. A samsungnak saját garancia levele is van? Ha van vidd a samsung szervizbe álltalában a gyári szervizbe rendesebbek, a samsung meg elég normális. A vinyódat hol vetted? Nem a Mistrálban, mert akkor a garanciát el lehet felejteni, ott semmi nem garanciális, azt mondják te rontottad el. A samsung vinyók az egyik legmegbízhatób vinyók, az ismerősőmnek is ilyet szereltem az amd64 gépében és nagyon jól műkődik.
-
aer
tag
Én most vásároltam samsung vinyót, nem volt külön garjegy (az a kék mátrix-papír, mindenki ismeri). Meg is kérdeztem, hogy ácsi. Erre az volt a válasz, hogy nagykere válogatja, hogy adnak-e ilyen külön lapocskát. A számlán visont rajta van a 3 év garancia, és ez számít. Nos, hogy nálad nem volt, csak egy év, ezt megtehetik, csak iylen helyen nem vásárolnék (pláne samsungot). Ilyet csinált a fos misztrál is. Már ők se merik megtenni ezt a gazságot, tudtommal.
-
net84
őstag
Azon valahol átfutottam, hogy nem kaptál hozzá Samseng-es garijegyet... Itt el is vérzett a cég. A Samseng garijeggyel be sem kell menned (elvileg) a boltba, hanem leadhatod egy hivatalos szervízbe... (vagy keverem a HP-vel?)
Bizonyítani nem a vevőnek kell, de nem is csak a vinyót fogják bevizsgálni, hanem az egész gépet (vagy nem?), vagyis jelen esetben a bútorlapot.
Láttam olyan ''gépet'', ami egy bútorlapból, azon négy fa kockából állt. Ez volt a ház.
A négy kockára facsavarral fel volt csavarozva az alaplap. (a facsavarral elnyirták az alaplapot) Az alaplap alá meg bevolt téve a vinyó ala csak úgy. Az alaplapon valamilyen áramkör részt rövidre zárt a facsavar és rövid idő alatt lesütötte a tápot és előfordul, hogy a lapot is kikezdte már... -
Grifid
aktív tag
-
Club
őstag
A boltok előszeretettel csinálnak ilyet(mármint a taplóbbak).
Hívd fel a boltot és mond meg, ha nem foglalkoznak a problémáddal, akkor a fogyasztóvédelemhez fordulsz.
Garantálom kapsz egy új vinyót
A boltnak nem ér meg ennyit egy vinyó, de ha valaki nem áll oda, akkor nekik ez így kényelmesebb, stb stb.
Amennyiben aztmondják, hogy akkorsme cserélik, menj be a boltba, kérd el a vásárlók könyvét(nemtudom így hívják-e még?) és írd le benne a gondod.
Majd hívd fel a fogyasztóvédelmet, és mond el nekik a story-t.
Kiszállnak a bolthoz, és többet az a bolt nem ver át senkit
Ezt tuti.
De amikor megemlíted nekik a fogyasztóvédelmet, cserélik a vinyódat.
van egy ilyen érzéserm
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó! 38.000.-
- Seagate Barracuda 2TB Hdd ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Sandisk Ultra microSD kártya 256 Gb - bontatlan
- (30db) Samsung SATA 2.5" (frissítve: 03.10) (Foxpost:+1200Ft)
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest