-
GAMEPOD.hu
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz tibcsi0407 #3619 üzenetére
tényleg most végigrágtam a logout-os cikket még egyszer, meg még néhányat (1. + 2. + 3. és képbe kerültem alapfogalmakkal is.
1. leeco-nál garivesztéssel jár a custom rom telepítés? ---- ok, látom már, hogy nem
2. csak pontosan a telefonra való romot szabad rátenni, különben tégla, így célszerű lenne megvárni, míg valaki rápróbál egy custom romot az X527-re?Azt az egyet nem értem, hogyha szerver bérlés miatt nincs többé OTA, azt nem lehet megoldani valahogy, hogy szervernek érzékeljen egy tárhely szolgáltatót? Vagy csak dedikált és ellenőrzött helyről enged frissíteni az android és dedikált helyen kell szervert bérelni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú