-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz ViZion #21613 üzenetére
A múltkor elég jó tippeket kaptam.
Egy sima 3m profilt kerestem. Hogy ne kelljen nekem faragni. Most is ez a kérdésem tárgya annyi változás hogy sarok profilt keresek. Ami 30/60 fokban döntött. Szélessége pedig akkora hogy képes fogadni rgbw szalagot. 12mm talán... Ugyanitt rgbw szalagot is keresek... Jobb félét... És ha akad hozzá vezérlő ami applikációról irányítható az is jöhet.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Előrendelői előzetesen a Tempest Rising című RTS (PC)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...