Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz ViZion #21572 üzenetére

Ezért van az hogy évek óta mindig bescannelem a blokkokat, hisz 1 éven belül minden jog megillet. :D
    Persze a tervezett elavulást az első fél év után már bizonyítani kellene(mármint felkérhetik a felhasználót, hogy ha a hiba gyártáskori állapot, akkor bizonyítsa), de szerencsére ha van beszkennelt blokk akkor szó nélkül cserélik. Így ha ezt előre tudod, ki tudod alakítani a karbantartási rendszeredet úgy, hogy folyamatos legyen az ingyen körte ellátás. :D
    Tudom macera folyton visszavinni, de ha elegen cseszegetik őket és folyton csak a veszteséget látják a saját megoldásuk miatt, csak elkezdenek jobb minőséget árusítani. :D
    Tudom bilibe lóg a kezem, de ha tényleg összeállna európában 10.ezer ember simán megoldható. :D

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

• balojazz

aktív tag

válasz ViZion #21572 üzenetére

Nagyjából egyetértek, de ezek a 2400-2500 lumenesek már annyira hulladékok, annyira "rosszul tervezett az elavulásuk", hogy használhatatlanok. Valszeg maguk a LED-ek sülnek meg, a kellő hűtés nem oldható meg ilyen foglalatnál a szokásos módon, a műanyaggal, kerámiával, üveggel. Annyit csináltam, hogy az izzók teljesen meztelenül lógnak a foglalatban, csak fémháló van körülöttük búraként a csilláron, így jobban hűlnek, mint fektetve az ufólámpa üvegbúrája mögött. A régiek, kisebb fényáramúak bírják a majdnem zárt búrát.

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

Új hozzászólás Aktív témák