-
GAMEPOD.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
Első LED-es izzók, amiket vásároltam, GU10-es, 29db 5050-es LED-et tartalmazó típus volt, amelyiknek az elején még üveg (az egész izzó üveg, zárt) is volt. Ebből 10 darabot vettem, másfél éve, azóta is mind a 10 világít, és fényerő csökkenést sem vettem észre (műszerrel nem mértem).
Amivel legjobban befürödtem (igazából csak ezzel), az egy nagyon olcsó, E14-es foglalatú, villanykörte alakú műanyag, elöl opálos búrájú izzó. Ebből is 10-et vettem kb. fél éve, fele már tönkrement. fejből meg nem mondom milyen led volt benne.
Mindet Kínából.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lézervágás, gravírozás
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest