Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
ClydeBeka2 #21597 üzenetére
A premade duo nagyon fel tudja borítani az egyensúlyt. Legutóbb az ellenfélnél Gold 4 és Silver 2-3 premade, a többi három unranked, 20 perc alatt 5-6 tornyot vesztettek. Engem már a kiráz a hideg, amikor a lobby-ban beírják, hogy "premade bot", az esetek többségében a csapat halálának a fele tőlük származik.
Rengetegen úgy indítják a játékot, hogy "na nézzük melyik random felvett emberrel menjek rankedre".Farm különbség durva counter esetén is lehet, Singeddel pl. nem sokat tudtam kezdeni Kayle ellen, engem lassít, magát gyorsítja, ráadásul ranged. De volt, hogy Gragasként egy AP Tristana is meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest