-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz Iron Funeral #1497 üzenetére
Pedig igen is OP... Late gameba főleg, ha megvan minden iteme. Persze tudni kell vele játszani, egy jobb amumu már megizzasztott. Yi ellen egyszerűen fenomenális, kb 5 sec 1v1ben
-
GabN73
addikt
Hú de viszont Katarina... ebből mekkora nerf lesz
-
kexksz
addikt
Megint Rammus az ingyenes champion. Nem 2 hete volt?
-
DrGonzo22
őstag
Amúgy a magic penetration/armor penetration setet szerintem minden további fontolgatás nélkül elkezdheted venni, ha megnyílnak a T3-as rúnák, mert rengeteg hero használja őket.
Az sem feltétlenül rossz taktika (bár én nem így csináltam, mert elég hamar elköteleződtem a kassadin/leblanc páros mellett), hogy általánosan használható rúnákat veszel (hp/cd reduction/movespeed...) ezekkel próbálgatod a hősöket, és ha valamelyik nagyon megtetszik, akkor ahhoz veszed meg a szükséges rúnákat. Ezek a rúnák persze nem a szemétbe mennek, egy csomó heronak pont a legoptimálisabbak, viszont mindnek jól jön, így nem olyan nagy gond, ha hp rúnával játszol egy kassadind, mint ha mondjuk ad rúnával mert csak az van. Amúgy peched van, mert nemrég járt le egy ingyen ip boost, én ennek köszönhetem, hogy szinte minden fontosabb rúnát meg tudtam venni viszonylag rövid idő alatt, de reméljük lesz megint ilyen.
Más: a rating ugye elvileg nem változik? Mert 1437-ről leestem 1417-re, úgy hogy nem is játszottam, csak normalt a napokban. Amúgy tudja valaki, mikor ér véget a season 1, vagy hogy milyen rating kell a gold plate-hez? (Elég új vagyok LoL-ban, csak júliusban kezdtem, így még ezek a dolgok nem tiszták, de azt tudom, hogy a w3 rating nem változott inaktivitás miatt, vagy az aréna rating sem wowban, eléggé furcsa lenne, ha a LoL-ban az ember pár nap kihagyást követően -20 ratinget kapna. Félek, hogy a végén inaktivitás miatt elvész a silver plate is...)
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nem az hogy nem kell venni, 20-tól érhető el az első slotja a nagy rúnának, azért írtam. Vannak drágább rune buildek meg olcsóbbak is, például egy critre építő build eszméletlen drága, ha jól tudom a kicsi crites rúnák csak 800 pontba kerülnek. Például GP(kalóz)-nak crit build való szerintem, anno megpróbáltam összerakni netes guide szerint, de nagyon sokba került volna, szóval hagytam a francba. Nem tudom, jelenleg mennyibe kerülnek a rúnák, de csak rajtad áll, hogy mit akarsz elérni. Például a "mage" hősökhöz való rúna oldal viszonylag olcsón megúszható, például 15 AP, manaregen, magic penetration. Így nehéz meghatározni, rúna függő.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Amíg nem vagy 20(30?)-as, fölösleges rúnán gondolkodni, de én hőst se vennék mindenféle tapasztalat nélkül, nekem anno sikerült belefutnom idióta hős vásárlásokba. Szerintem tapasztalj ki minden hőst, mi jön be, aztán meg azokra rúnázgatni. Ha lesz már alap rúna mennyiséged, nyilván több hőst is betudsz rúnázni, például az ms rúnák nem csak ashe-nek jó, de más lassú hősnek is.
Szerk: Guide-t olvasgatni jó, de azért jobb, ha a saját játékstílusodhoz igazítod a rúnákat.
[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
Így van ilyenkor egy teljes 9-es sorozatot kell venned. Amúgy nézegess guide-okat, ott le vannak írva az ajénlott rúnák is az egyes hősökhöz. Nem kell készpénznek venni mindent, amit ott írnak, de ha többet elolvasol kialakul egy kép egy adott hősről, és tudsz megfelelő döntéseket hozni.
-
DrGonzo22
őstag
-
kexksz
addikt
Sziasztok!
Nem rég óta játszom a játékkal, lv7 vagyok csak, olyan 10 winnel kb. Mennyit érdemes később rúnákra tartalékolni az IPből? Most van 1400, eddig vettem egy Tryndamere-t és annyi. Van még egy Tristanam, azt Facebookos akármiért kaptam, de az nem nagyon tetszik. Mostanában Kennennel játszogatom, mert ingyenes, az tetszik nagyon, tegnap volt is vele egy 8/2/8 statom, ami tőlem egész jó.
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #1476 üzenetére
F12 csinálja az SS-t
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #1473 üzenetére
C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\release s\0.0.0.60\deploy
-
Iron Funeral
őstag
Hova menti a lol a screenshotokat?
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
forguet
senior tag
válasz Iron Funeral #1469 üzenetére
Még nem nyomtam rankedet a peccs óta.
Hogyhogy -4x rank point meccsenként? Mintha 0-ról indulnánk megen?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
pachito
őstag
válasz Iron Funeral #1469 üzenetére
Sajnos a peccs óta Soraka valóban nem alkalmas a support role betöltésére, valóban midelnek vele és valóban képes lecarryzni egy meccset, ha nem teljesen retardált.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #1468 üzenetére
perszónál kedvencem a "let me mid with soraka"
"soraka can't support"
"soraka is a ap nuker really"
vagy amikor a top elo emberünk afk champ selectnél meg úgy a játék 20. percéig, majd
visszajön
"why didn't you idiots dodge?"heal/exhaust tryndamere
suicide bomber warwick(beultizik 4 enemy közé egyedül)
exhaust/ignite talon aki 0/6-ban "viszi" a solo lanetNem vagyok én ehhez hozzászokva
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #1453 üzenetére
Felmegyek 1503ra probléma nélkül, azóta 1250en vagyok megint, köszönhetően pár lossnak(lossonként -4x elo ugye...), akarom mondani leavernek/trollnak. I don't understand
-
kexksz
addikt
válasz FuRiONight #1465 üzenetére
Tutorial?
-
FuRiONight
addikt
Új vagyok, szívesen megtanulnék játszani eddig ez nem sikerült. Kérem az írjon, aki tud is segíteni!
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
valaki másnak is feltűnt már, hogy időnként megjelenik a levegőben egy zöld színű szellemfóka. Ez micsoda?
Köszi.
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Az egyik frissítés óta valami miatt belassult a játék. A töltési idő is nagyon lassú lett (pedig 7200-es vinyó van a laptopban) és a játék is belassul néha (pedig HD6770 van benne új driverrel ami bőven elég lenne) A gépen nincs semmi vírus vagy ilyesmi. Más játéknál nem tapasztalok ilyet.
Szerintetek mi lehet ez???
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Szerintem bölcsebb maradtál volna ha csendben maradsz . Az hogy kiírják a weboldalon hogy a frissítés előre láthatólag meddig tart nem jelenti azt hogy addig is fog tartani . Ez wow nál is meg a többi játéknál is hasonlóképpen működik függően az aktuális patchtől.
Csak azt szerettem volna megtudni hogy általában meddig szokott tartani a frissítés, ha neked az utóbbi két hsz fura volt az a te bajod .-.Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Átlag meddig szokott tartani a frissítés ?
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Most megint csak NA szeró van , most frissitik EU s szerókat vagy miért nem mennek ?
Ah , most olvastam utána hogy 11 ig frissítés van , fasza ..
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Iron Funeral
őstag
Kicsit módosították a rewardokat az elora vonatkozóan, így néz ki most;
The new ladder reward tiers are:Platinum (Top 0.2%) - 1900 and above (3v3: 1700+, pre-made 5v5: 1750+): a framed summoner icon in platinum, a platinum banner in summoner profile, a platinum forum badge and a special skin for Jarvan IV
Gold (Top 3%) - Between 1520 and 1899 (3v3: 1490-1699, pre-made 5v5: 1500-1749) : a framed summoner icon in gold, a gold banner in your summoner profile, a gold forum badge and a special skin for Jarvan IV
Silver (Top 10%) - Between 1400 and 1519 (3v3: 1410-1489, pre-made 5v5: 1410-1499) : a framed summoner icon in silver and a silver banner in your summoner profile
Bronze (Top 25%) - Between 1249 and 1399 (3v3: 1249-1409, pre-made 5v5: 1249-1409) : a bronze banner in your summoner profileLehet abban a pár napban ráfekszek az 1520ra ha már eddig lusta voltam rankedezni
Mégiscsak junikk Járvány skinWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Pocak89
senior tag
Üdv!
Külföldi haverom ajánlotta ezt a játékot nekem. Tegnap játszottam vele a játékkal nincs bajom viszont én north/east eu-ra regeltem ő meg west eun van. Gondoltam akkor reglek oda, hogy tudjunk együtt is játszani. A regisztráció kb fél óra után sikerült majd belépésnél már szerver problémák. Majd mikor online lett akarok csatlakozni kapom az üzenetet, hogy sorba kell állni ilyen fél órás időket ír. Délután ki is vártam akkor csak 5-10 perceket írt de nem rakott be utána.
A kérdésem az lenne, hogy ez gyakori hogy westen kell várni, vagy csak épp kifogtam egy rossz napot?Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
AlyArkhon
őstag
válasz Iron Funeral #1449 üzenetére
Éledezik mar a rendszer Már sikerült tolni egyet ..
-
Honzi
senior tag
Itt szerver problémák vannak pvp össze van halva store nem működik stb...
Nem mintha sok kedvem lenne gamelni 1000lose után.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
AlyArkhon
őstag
válasz Iron Funeral #1445 üzenetére
Nekünk is ugyan az van 9000 )
-
kexksz
addikt
válasz Iron Funeral #1445 üzenetére
Érdekes, nekem mostanában nincs queue
-
Iron Funeral
őstag
lololololol
Most hogy nincs NA, gondoltam belépek EU-ra, és juj mit tapasztalokPosition in queue over 9000
1 meg egy negyed óra az időzítésWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
kexksz
addikt
Mi 5ös premade teammel múltkor összekerültük egy másik 5ös premade-del, és mindenki magyar volt. Aztán elpicsáztuk őket, a végén meg írták, hogy "jó fun volt".
-
Honzi
senior tag
Történelmi pillanat [link]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Iron Funeral
őstag
yay tehén nerf
-
zsiga_667
tag
Szörnyű ez a játék, már trollkodni se hagyják az embert rendesen.
Pár órája elvesztettem két igazi gyökér miatt egy meccset (3v3, nekem 19/8 Caitlyn, nekik meg 1/12 Trynda meg 2/8 Vlad); erre berakott melléjük megint a matchmaking. Rögtön neki is álltak ugatni, úgyhogy gondoltam hozok nekik jó kis ad Sorakát.
Első meglepetés hogy nem dodgeoltak, pedig smite-ot meg rally-t állítottam be, és írtam is hogy jungle ad leszek. (Aztán végül inkább as-cipő - guinsoo - gunblade hibrid gyilkológépet építettem a kecskelányból... )
Menet közben az egyik kétszer lépett ki egy-egy percre, a másik egyszer másfélre, mert hogy szerintük állandóan ks-eltem (5/4/13-mal zártam a meccset).
És a legszeb az egészben hogy így is simán nyertünk egy Jax - Anivia - Garen trió ellen. -
kexksz
addikt
Rendkívül színvonalas videó, jó szórakozást.
-
sasa311
veterán
Intel extreme masters döntőben mikor 2 inhibet betoltak az amerikaiak lefagyott a hálózat.... Ciki.
-
Honzi
senior tag
[link]Érdemes megnézni a chat ablakot
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
AlyArkhon
őstag
Volt tegy olyan meccsunk tegnap ahol nagyon durvan jobb volt az ellenfel , nem volt mar sok értelme a gamenek , természetesen surrender lett a vége , de , nekem ugy tunt hogy nagyon hamar bejött ez a surrender dolog , amikor meg en probaltam beirni mindig azt irta ki hogy tul korai , tul koari bla bla bla.... Van masik modja is a surrender beírásának ?
-
Dictator^
veterán
válasz feri1014 #1426 üzenetére
Sajnos ha így van, ahogy mondod.. akkor ez lesz a megoldás.
A Split megvolt, de még nem volt felajánlva a transfer.(#1425) Korda97: Ha naponta játszol legalább 1 first winért, 4 nap alatt megvan majdnem az 1300as hero, szóval 8. Veheted a 450eseket is elsőre.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
üdv
srácok, haver nemrég regelt, olyan 1 hónapja kb, és 2600 rp lenne a transfer... ez mi? sosem haszálta és a nordicra regelt.. most mi van?!És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
AlyArkhon
őstag
válasz Korda97 #1422 üzenetére
Hali , mi haverral igaz kezdő szinten lvl 11 12 , de brutal modon toljuk Mit értek brutál mod alatt , hirdetek custom gamet lvl 8-14 között , 5v5 , haverom Rammusal van átlag 4-8 kill / meccs, én Tryndamerevel killek : 15/18/9/8/15/24
Ha van kedved gyere és toljad velünk , Northen East szeron vagyunk , + ts t is hasznlaunk azt is adom , írj ram privatban .Akartam kérdezni a többiektől hogy a többi map mikor lesz elérhető ? lvl 30 on ? vagy meg kell venni ?
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
És még valami ? Vote zni hogy lehet ha mar nagyon bukora all a meccs hogy ne kelljen kivárni a végét ?
-
AlyArkhon
őstag
Hali , valakinek van kedve lvl 10-11 es emberkékkel gamelni ? Pár napja kezdtük haverral , team speaken közbe beszélünk . Ha valakit érdekel Alyarkhon néven vagyok fent . Kezdők vagyunk tény , de mindenki volt az
-
AlyArkhon
őstag
Hi all . Tudom elfogultság kérdése de melyik az 5 legerősebb kari ? Ha lehet erre válaszolni egyszerűen . mind 1 hogy spelles vagy tank .
-
sasa311
veterán
válasz forguet #1416 üzenetére
Tegnap egész este játszottam már West-en. Tudom ez nem reprezentatív, de 8 meccsből:
- 0 flame
- 0 ismeretlen nyelven anyázás
- 0 szándékos feed vagy leavelés
- 0 FULL RETARDTÁL ember
- korrekt megbeszélések anyázás vagy okoskodás nélkülEasten az utolsó 15 meccsemből 14-ben legalább 2 tényező benne volt a fent felsoroltakból. De lehet csak én vagyok peches.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz forguet #1413 üzenetére
Az még a kevésbé nagy baj, hogy milyen nyelven szólal meg a német vagy a francia (amúgy a németek nagyrésze egész jól beszél angolul és a fiatalabb franciáké is. Csak akkor makacsolnak, ha pl. 2-3 német vagy frencs preméd összejön...).
De a szlovák - román - ukrán - tót- MAGYAR, tökömtudjami még ha tud angolul akkor is csak anyázik... Ráadásul min. a felük frankón retardált, 1v5-ben lvl 5-ön turretdive aztán a team a hülye.... A németeknek csak a negyede, ami mindjárt jobb arány sajnos...
-
Iron Funeral
őstag
válasz forguet #1413 üzenetére
Németet beszélem, franciát ignorálom
Különösebben nem érdekel(persze nem sajnálom senkitől sem a stabil szervert félreértés ne essék ), hogy mennyire stabil az eu mert NA-n tolom majd továbbra is csak úgy átrakom magamWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
forguet
senior tag
válasz Iron Funeral #1412 üzenetére
Nem hinném, hogy west jobb, de sok szerencsét.
a németek, franciák pl inkább a saját nyelvüket beszélik, nem nagyon szólalnak meg angolul.
Nekem mint kiderült szinte a teljes friendlistem east-en van, úgyhogy maradunk.
Amúgy csak összehasonlításnak: a western szerveren 113.000 játékos van 5x5 solo ranking listán, EUNE 68.000.
Ha ez így megy, west ugyanolyan instabil lesz, mint a közös szerver volt...
De ne legyen igazam.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
sasa311
veterán
Meg a szlovákul / román vadparasztot aki nem beszélni idegen nyelv...
Meg szégyen - nem szégyen mióta eastre vagyok zárva sok magyarral is sikerült találkoznom, akik nem elég, hogy k*rva bénám még sűdparasztok is és megállás nélkül pofáznak (természetesen magyarul)....
-
zsiga_667
tag
Végre lehet átmenni EU West-re.
-
Dressi
csendes tag
válasz Iron Funeral #1402 üzenetére
Ez a videó baromi jó Mondjuk valószínű, hogy nem rankedben hozták össze.
-
Kornel213
tag
válasz Iron Funeral #1402 üzenetére
Ez baromi jó a végén az összes ulti... jézusom
[ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Dictator^
veterán
válasz fradi81 #1401 üzenetére
De LoL topicba vagy, LoL-lal játszol nem? Ezzel aztán nehéz lesz "teljesen" egyedül.
Mivel multiplayer alapú a játék, így max botokkal, vagy rendes playerekkel játszol..Szóval én egyszer már válaszoltam, hogy mehetsz Solo playre, más emberek ellen, egyedül, de max ha vannak ismeröseid, megkedvelt arcok a játékban, felveheted őket a partnerlistára, és játszhatsz velük is..
Máskülönben nincs sok értelme a játéknak.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Iron Funeral
őstag
haha milyen videót találtam
-
fradi81
veterán
válasz Dictator^ #1400 üzenetére
Pont úgy, ahogy a Lineage 2-vel játszottam, egyedül mentem, de ha akartam, csatlakoztam haverhoz, megvolt a lehetőségem mindkettőre. Úgy néz ki a guild wars jó is lesz erre. Ja és nem ismerek ilyen stílusú játékot ami nem online, talán a fable, de azért az kicsit más.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest