Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RobbyJr
őstag
Bő 2 órát mentem Spa-ba a hyper / lmp2 csoportal, de 105%-on is megnyerem utolsó helyről indulva. Kicsit bugos szerintem az Ai, mert volt hogy kanyarban előztem, és gyök2-vel ment, majd mikor kielőztem úgy ment, mint ha át ment volna rendőrbe, és üldözni kezdett. Pedig az agresszió is 100%-on volt.
Nyilván bugos, majd javítják. Grafika az sajnos valami förtelem, még ultrán is...Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
macy
addikt
Engem a 95%-os AI is elver, Spaban 2.18-at ment a nyomorultja, én meg 2.19 vége felé vagyok.
-
RobbyJr
őstag
Alap setup volt, azokkal nagyon nem időztem.
Van az a nehézségi szint, ami már nem realisztikus, nyilván 120%-on olyan erős ami nem fedi a valóságot.
Replay funkciót is ki kell kapcsolni, meg néztem róla még ezt azt, majd elmélyülök benne jobban, mert a fizika az nagyon jó.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
Allitasz vmit az auton, vagy default setup? Michi allitgatott vmiket a kocsin, hogy kezelhetobb legyen. Szamomra a hypercar vezethetetlen, a P2, GTE viszont hibatlan, megis szopok az ai ellen.
Na akkor vissza gyakorolni, a hiba az en eszkozomben van..
Bar tegnap neztem egy videot James Baldwintol es 120% on vmi hihetetlen sebesseggel megy az ai. Le Mans Porsche kanyarokban ugy mentek el mellette, mintha kulonbozo osztalyok lettek volna, pedig Baldwin nem zoldfulu..FPS Boost: allitolag windowed modban van plusz fps, 2x es msaa val.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Mikor játszottam a Hyper Ferrarival, akkor 100%-on lazán megvertem őket, pedig még ki sem ismertem az autót. Valami beállítási probléma volt nálam, szóval ma adok neki újabb esélyt, meg 1-2 dolgot állítok rajta, ami növeli az FPS-, aztán meglátjuk.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tusi_
addikt
Jatszik vki offline? ACC ben 100%on lenyomtam az AI-t,mint a belyeget, itt 100% on class utolso vagyok Ilyen kemenyek, vagy en felejtettem el vezetni?
eat, sleep, play, replay
-
macy
addikt
-
tusi_
addikt
En is
Nagyon sok lehet meg benne, de vhogy nem erzem meg a mozgasat. A sikanokat mind elrontom, a kezem meg nem tokeletes.
A Lesmo1 kicsit furcsa, az a hirtelen rahuzas a kerekvetore, az nemtom mi. Oversteer?
A Lesmo2 viszont jol van lemondellezve, ott tetszett a mozgas. Ascari is es Parabolica is rendben van.
Amugy a palyat lehet allitani vhogy, mennyire legyen felgumizva? Nekem ez nem tunik optimumnak, ahol megyek.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Mivel mentel?
GTE, LMP2 az okes, azokkal en sem csuszkalok, 100%-on siman nyerek. Itt nem a vegerol, mint ACC ben, de mondjuk 5-6. helyrol lazan.LMH/LMDH az ami szvsz tul van tolva. Mivel en Peugeot fan vagyok WEC ben, ezert azzal mennek sokat, de jelenleg - nekem legalabbis - elvezhetetlen.
[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
RobbyJr
őstag
Én akkor nyomtam alt+f4-et, amikor erőből jobbra rántotta a kormány, és a végállásnál is akart még menni, muszáj voltam kikapcsolni a bázist, mert meghülyült. Sose csinált egyetlen játék még ilyet, én meg nem akarok csuklótörést játék közben, szóval visszatérítést kértem.
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
En tobb szaz kort versenyeztem vele, kezdetleges az egesz, de abszolut jatszhato. A brutal fizika- ffb-gumi-palyafelulet karpotol ....
I love latte-avokado !
-
RobbyJr
őstag
Játszottam vele vagy egy órát, de rengeteg a hiba.
Nem menti el a beállításaimat, majd a 2. versenyem indulásakor teljes erőből jobbra rántott a kormány, jó hogy nem fogtam, mert tuti komoly sérülés lett volna... km óra meg 2 milliót írt. Hát nekem így nem jön be. Megvárom míg kiforr rendesen a játék.
FFB az jó volt, én nem csuszkáltam kigyorsításkor, féket meglehet szokni pár kör alatt.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
macy
addikt
-
RobbyJr
őstag
Amúgy azt lehet tudni, hogy mikor fognak jönni új pályák / autók?
-
JulesTS
őstag
válasz szabadosjani #167 üzenetére
Ha a LMS mint széria érdekel, akkor érdemes belevágni, de még nincs teljesen kész a program.
Ha más is érdekel, akkor nézz rá a Raceroomra, maga szimulátor meg pár tartalom ingyenes, az új gumifizikával elég jó lett, az FFB-je is jó. Vagy ott van az AC, amit akciósan pár euro és megszámlálhatatlan mennyiségű mod van hozzá... -
RobbyJr
őstag
Én is AC-ACC-hez vagyok szokva, de mivel a trail braking már aránylag jól megy, így ez sem okoz nehézséget. AC-ben lehet gyakorolni ABS nélküli autókkal, ha ott megtanul az ember fékezni, ez a játék tetszeni fog neki nagyon.
-
zsalesz
tag
Szerintem sokan azért nem tudják "megszokni" itt a féket, mert nincs ABS. Brutál könnyű leradírozni valamelyik gumit már az első kanyarokban és onnét ha a feje tetejére is áll az ember értelmes kör már nem lesz. Ugyanez vonatkozik a kigyorsításokra is. RF2 fan vagyok, így ez nekem most a bugok ellenére is mennyország. A kezdeti nehézségeketől eltekintve egészen jól játszható állapotban van, de tény messze még a teljes értékű verziótól. De nekem nagyon bejön. Ha ezen még csiszolnak, akkor nálam telitalálat.
-
Lac-coo
őstag
Ha a replay hjanya zart vissza egy szimulatortol, akkor hagyd a p..csaba..... Korai kiadás, sehogy se áll. Azért van ,hig ygamigasd a készítőnek a fejlesztésben. Ha ez nem izgat, van helyette másik.
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
bence1885
tag
Nincs benne replay, de mókolással megoldható ha valaki vissza akarja nézni.
Nekem az a véleményem, hogy egyelőre csak az vegye meg aki nagyon kíváncsi rá szeretné nagyon kipróbálni. Ha valaki most belevág és éppen belefut, egy rakás bugba pl vagy ilyenek rögtön el is mehet a kedve az egésztől főleg, hogy ezt a fizikát szerintem akik pl én is az AC ACChez vannak szokva emészteni kell. Nagyon jó fizika van alatta viszont szerintem nagyon büntet ha valaki már csak egy rossz féktávot vesz.Már most is volt 4 HOTFIX, hozzá de várhatóan jövőhéten lesz egy nagyobb patch ami talán jó pár dolgot javít plusz remélem egy kis teljesítményt is. Megvárnám utána a vélemyényeket a játékról. Ha sikerül gatyába rázni beletenni pilóta cserét is, plusz ha megcsinálnák majd esetleg év végére jövő év elejére a 2024 szezont is, új pályákkal, Hypercarokkal, GT3 géposztállyal nagyon meg lesz az ellenfele a most népszeru ACC-nak.
-
szabadosjani
kezdő
Szevasztok!
ACC mellett szeretnék belevágni még valami másik szimulátorba is és mivel ez a legújabb, ezt néztem ki magamnak, viszont sokat olvastam h rengeteg bug van még a játékban, illetve replay mód sincs?? Mert ha tényleg nincs nálam ez egyenlőre kizáró ok.
Megéri rá beruházni vagy várjak még inkább a dologgal? Mennyire játszható az online része?Egy közepes konfigom van ryzen 3600X, 32 GB ram, radeon RX 6600
Köszi a válaszokat.
-
RobbyJr
őstag
Morad ép teszteli a játékot, azt mondja az ffb részletesebb mint az iRacing.
-
macy
addikt
Nem vágom ezt a setupot. A tempGarage meg a Factory Default két külön setup, de minden pályán ugyanazok az értékek vannak? Nincs külön páylára vonatkozó előbeállítás gyárilag?
-
pRoject22
őstag
Sziasztok, VR-ban megy OpenXR-el ez a csoda?
¯\_(ツ)_/¯
-
RobbyJr
őstag
válasz Bandit21 #151 üzenetére
Felbontástól függ. Ha csak egy monitorral játszik pl. 1440p-be, akkor ott durván CPU limit van.
Nekem is i5 van, igaz 13. Genes, de mivel nagy felbontáson játszom, így nincs CPU limit, 99%-on pörög a kártya.
Van ilyen CPU bottleneck oldal, és ott kiszámolja az adott CPU + GPU+ felbontás alapján van-e limit.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest