Hirdetés
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Mlnr To'm #12706 üzenetére
Mi van a láncod többi felén? Mert sztem egy 2-3 ezer forintos is megteszi 1-2 méteren.Lehetőleg 1.4 High speedet válassz,ha a tévédhez hasonló minőségű és pl 1.4a verziójú készülékkel rendelkezel.Ha nem akkor 1.3-as category2 is megteszi.
Többieknek,mint stafni,TA68,kátránykettő: látom elvagytok... 0 próbával és kb. ugyanannyi tapasztalattal a hátatok mögött itélkeztek olyanról amit még nem próbáltatok, láttatok és fogalmat se tudtok róla alkotni,csak túlozgattok.. és azt hiszitek hogy a legolcsóbb forráskészülékekkel és 32-40 átmérőjű tévétekkel látható különbségek vannak kábel és kábel közt,pláne 1-2 méteren? Ez nem analóg átvitel... és sztem azt sem tudjátok,miben jelenik meg a különbség.Pl.nem a szinekben vagy a kontrasztban,hanem pl a mozgásmegjelenitésben és a zajosság meglétében/hiányában.És a különbség megléte 3 méter hosszúságon és 2 méter átmérőn túl szignifikáns,alatta szinte mérhetetlen,és nehezen vagy avatatlan szemnek egyáltalán nem észlelhető. Csak pl. rossz kábel esetén jelentkezik akadozás vagy pixelesedés.
Tehát: próbára fel és ha nem láttok különbséget,a legolcsóbat kell venni! Lehetőleg azért ne tescógazdaságos 500 ft.ost.[ Szerkesztve ]
-
-
-
harry
veterán
válasz
Mlnr To'm #10791 üzenetére
Én biztos nem, azért is kérdezem, hogy ha csak később vennék TV-t (úgy néz ki...), akkor később találok-e jó áron CCFL-est, vagy már csak LED-et vehetek. Mert ugye most is úgy vagyunk, hogy a 2010-es fénycsöves modelleket egyre nehezebb lesz felkutatni, és nem tudom, pl. jövő nyáron mi lesz a helyzet (avagy pl. most van-e olyan CCFL, amit akkor majd érdemes lesz keresni).
-
-
dyne
csendes tag
válasz
Mlnr To'm #10432 üzenetére
igen gyors keresésnél látom fent a szinte a régi árak vannak de én láttam olcsón de lehet elfogyott
ugyhogy ezért megkövetem magam de ha valaki tud szerezni ilyet jó áron az nem jár rosszul vele mint a csilli-villi d szériával keresni kell (én nem árulom a tvm mielött már ezzel is megvádolnátok)
Én az enyémel meg vagyok elégedve végülis ez lett volna a lényeg egész nap
ezért ajánlottam a ledet de ha valki tud mutatni lcdt ami kenterbe veri akkor oké és leborulok és hajtok hogy meg vegyem
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz
Mlnr To'm #10229 üzenetére
A kereskedők inkább az LG-re mondják,hogy jobb a képe...a fehér az fehér.....Kérdezz meg egy Média marktost....ők csak sok tv-t látnak...
Egyébként legfőképp beállitás kérdése...az enyémen is ezerféle beállitási mód van és szerintem még most sem találtam el az igazit....[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
Mlnr To'm #9833 üzenetére
Aktív szemüveges megoldásnál nem 2*1920*1080-t fogsz kapni, hanem 1920*1080-t felváltva egyszer a bal, egyszer a jobb szemedre időben eltolva.
Zavaró volt számodra a felbontás csökkenés? Milyen messziről próbáltad?(#9831) Bigmasterl -> Frissíteni az usb keresztül tudod, hivatalos weboldalról letölthető frissítésekkel(ha vannak), vagy esetleg külföldi régiók hivatalos oldalán lehet próbálkozni, néha oda előbb kijönnek az újabb firmware-k. Csak utóbbi esetben vigyázz, hogy 100%-ig egyező legyen a másik régióban forgalmazott modell(típusszám nem garancia).
"A Tv menüben van frissítés panel viszont mivel analóg a kábel tv-m így nem aktív." -> Itt a firware frissítés menüpontra gondolsz a beállítások menüpontban, vagy a tv hangolás menüpontban lévőre? Utóbbi csak a digitális csatornák frissítését biztosítja.(#9832) diegho -> Talán a normálisabb minőségű ledek közül még a Philips 5605-ös a legolcsóbb. Ha nem zavar, hogy nincs optikai hangkimenete. Esetleg LG LE5300, vagy Samsung C6000 jobb választások még ha találsz jó áron.
-
ORCA58
addikt
válasz
Mlnr To'm #8607 üzenetére
Vásárlás előtt nézegettem a C750-est is (nem a 3D miatt). Mivel 200Hz-es, így állítólag csak samu panellel szállítják.
A külföldi fórumokat nézegetve hamar lemondtam a gondolatról isl. Többen írták, hogy néha ( van akinek naponta, van akinek havonta ) el el-megy a kép egy pillanatra. Csak a fekete képernyő látszik. Láttam róla videót is, de nem tudom a linket. A 200 Hz- feldolgozása a tesztek szerint túl gyakran akadozik és ekkor másodpercek kellenek neki, hogy magához térjen.
Ez épp elég ok volt arra, hogy ne foglalkozzak vele.[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
válasz
Mlnr To'm #4871 üzenetére
Érdekes amit irsz, én eléggé bele ástam magam, sikeresen moddoltam is a tv-m, de én nem tudok LD series fw cseréről, LD series előtt kellett, neked csak annyi lenne a dolgod hogyy infrán megcsinálod.
Semmiféle feltöltés nem történt szerintem . nyugodj meg hogy nem vágtad gajra és olvasd el jobban a howtot. 3.01.13 tudja a fullhd-t is 2terával tesztelve
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...