- Friss előzetesen a Dune Awakening
- Free Play Days 6. hét: NBA 2K25, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
- Ingyenes az Epic Store-ban a HUMANKIND
- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz brazos #37405 üzenetére
Nézd... Az tény és való, hogy a kodi repó kezelése hagy(ott) némi kivetnivalót. Amikor aktívan kodiztam, én is tanúja voltam olyan anomáliáknak, hogy valakinek kézzel kellett frissítenie a repó listát, vagy restartolnia kellett az egész rendszert, hogy felmenjen a frissítés.
De még mindig jobb megoldás a normál felhasználónak az, ha már azért az egyetlen kiegészítőért is felteszi az egész repót (egyetlen extra xml fájlt jelent a rendszeren) és onnan rak fel szépen mindent, mert így az addonok képesek behúzni a függőségeiket, illetve a legtöbb esetben frissülnek maguktól. Ha nem, akkor zipes telepítés helyett inkább a korábban említett manuális csomaglista update és restart kombó javasolt. Persze ha az ember power user és vállalja a kockázatot, azt tesz, amit akar.
Csak azt szeretnénk elkerülni, hogy ne kelljen fejlesztői oldalról órákat debuggolni, hogy vajon miért nem indul el az adott stream a kedvenc kiszolgálóról, ha közben kiderül, hogy pl a resolveurl nem lett frissítve a kliens gépén és azóta javítva lett.
Ne érts félre, értékelem a szándékot, de szerintem okkal jöttek létre a repók és mindenki érdeke, hogy az legyen a preferált telepítési forrás, mivel így kevesebb a valószínűsége annak, hogy valaki elfelejt frissíteni és emiatt hibák soraiba fog belefutni.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Okos Otthon / Smart Home
- Lightyear - befektetési app
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Diablo IV
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 10
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest