-
GAMEPOD.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Szóval a külső EPG-re visszatérve, ez alapján [link] meg lehet csinálni a műsorújságot.
Aki magának csinálná a
tvg-name="******"
részt kell lecserélni a listán szereplőre. m3u8-baM1 HD
helyettm1
,ID
helyettInvestigation Discovery
és így tovább...Az EPG-ben Story4-et nem találtam, a többiről nem tudok nyilatkozni, mert biztos lesz még 1-2 ami hiányzik.
Én a playlist.m3u8-at átmásoltam CE alatt a Downloads mappába és azt szerkesztem, töltöm be, mert ha újragenerálná valamikor akkor elveszik a meló amit ezzel időztünk.
Ki kell pucolni, mert vannak benne holland rádiók meg üres sorok, és kapunk 1-2 unnamed channel-t is, csúnya. De ha valaki megossza a playlist.m3u8-at amit belépés után generált, akkor megcsinálom. Mivel nincs benne semmilyen személyes infó nem kell attól tartani, hogy más használná a hozzáférésünket, csak annyi csatornát generál le amit a HorzinGO app-ban is nézhetünk. Előfizetéstől függ, nekem csak Digital Bronze van így csak 58 csatorna jön nálam. TV Premium-ból lehetne dolgozni.
Végeredmény:
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo V15: AMD Athlon Silver 3050U/8GB/256GB NVMe SSD/15,5"FHD TN/WIN11 Pro
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest