Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
úgy csúszkál a hátulja a kemény tömör gumival, mint a fene. DE félelmetesen csúszkál azon a sárga térkövön is, ami sima. Ha kicsit nedves, csúszik a hátulja mint állat.
Hát én majdnem eltaknyoltam ma, kb. sétatempóban. Aluljáróban vmi gumiburkolat vagy mi (MÁV), némi vízzel megfűszerezve... itt úgy keresztbe ment a hátulja, hogy kb. azt se tudtam mi történik. Jobb híján leugrottam róla, ezután elment a gáz, és a kijelző még furcsább lett.Hajlok arra, hogy valami kontakthiba lehet a "rázkódással" összefüggésben... Mert később már látni véltem a 11 A-es mérési eredményt menet közben, tehát kutyaharapást szőrivel, valamit javult a kijelző...
És csak 3x kapcsolt ki.
Egyszer sem balesetveszélyes mód, hálistennek, inkább csak picit bosszantóan, pl. emelkedőn felfelé, minden lendület elveszett. Csináltam videót, amiben utólag láttam, hogy vicces nézet lesz a mellkas-kamerából, mikor le kell hajolni a belógó fák miatt:
De egyenesen állva nem az igazi, mert azt gondoltam, majd kb. előre néz, és a kormányt is veszi, az esetleges kikapcsolásokat mutatandó, de valójában előre se néz annyira, meg a kormány se látszik.Viszont a stabi miatt egész simának tűnik a gurulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest