Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali!
Ilyen fekete számlapos G-Shock 9300 koppintás van Kínából? -
dzsi23
addikt
válasz schawo #16888 üzenetére
Egyrészt az ember hátra szokta hajlítani a csuklóját; amikor támaszkodik, támaszt valamit, nyom valamit, vagy épp úgy kell tartani valamit, stb., másrészt az óra sokszor nem csúszik hátra magától, és az embernek nincs mindig kedve a csuklóját rázogatni, netán másik kézzel hátra csúsztatni, főleg, ha hirtelen kell hátrahajlítani a kezét. De szíved joga úgy hordani, ahogy szeretnéd, csak nekem fura.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, eddig nagyon fintorogtam a Nato szíjaktól de azért 1-2 egészen kezd tetszeni. Van valami ajánlott bevett eladó, vagy csak rábökök egyre alin és megveszem? Mennyire számít itt a minőség? Végülis csak sima szövet amit nem túl nehéz elrontani.
-
titán
-
Szivacs85
tag
Mi a különbség a Sinobi 9710 és a Gimto GM230 között? Van-e egyáltalán?
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
oba
addikt
Megjött a Curren 8231 órám. Elégedett vagyok vele, főleg 15 dollárért. Az egyetlen problémám, hogy sem nato sem perlon szíj nem megy rá... a stift és az óra tokja között kb. fél mm rés van csak. Gyakorlatilag nem lehet átfűzni rajta a szíjat. Úgyhogy marad a gyári mesh szíja. Érthetetlen amúgy... csak egy picit kellett volna arrébb fúrni a stift lyukakat a fülön...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
nebancsa
senior tag
Megjött a várva várt órám, tanulságos eset...
és amit valójában kaptam:
Sajna a számlap nem kék inkább fekete, ennek tudatában jobb lett fehér számlappal.
Viszont a billegő és a gátkerék? szépen látszik, az jobban sikerült mint a parnis-nél.
Ez a felült eltolt elrendezés élőben elég furán hat.
A tok rozsdamentes acél, oldalán két csík van kialakítva.
Szerkezet automata, koronáról húzható. A napszak indikátor és a másodpercmutató is működik.
A 3bar vízállósága hihető. 57 dodó volt.
A szíj műbőr. Sajna ilyen sötét számlappal nem jön be lehet továbbadom, vagy elrakom a fiók mélyére...
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
válasz pulutodurumo #16858 üzenetére
Köszönöm, igazad van. Az olcsóbb, egyszerűbb Casioknál nem írja a tulajdonoságok között a visszaszámlálót, de ennél van.
-
Breki
veterán
Egy kicsit drágább árkategória, de elgondolkodtató aki minőségi órát szeretne relatíve olcsón áron cseországból áfa nélkül.
Idézet következik:
Kedves csoporttagok! Hadd osszak meg veletek egy kellemes meglepetést!
Nem vagyok híve a "homage"-nak(pár éve el is adtam a Steinhartomat), de a nyár közeledtével kerestem egy játszós búvárt, amit, ha rövidujjúban sörözés után odaverek a kilincshez, nem ver le a víz, amit ha véletlenül egy Demszky-oszlophoz közel haladva lendületből odak..rom, nem kapok szívrohamot, tengerben fürdés után pedig nem kell aggódnom a tömítések állapota, és a lünetta alá szorult homok miatt. Megvettem ezt a csodát, 200m vízállósággal(a dobozban mellékelve a gyári nyomáspróba papírja!), fantasztikus, vésett kerámia lünetta(nagyságrendekkel igényesebb a Steinhartnál), AR zafír, Miyota9015 jellemzik. Amúgy egy az egyben Submariner copy(kivéve a supercase tokfüleket, és a szíj zárószemet), még a glidelockot is lemásolták(meglepően jó minőségben). Remek lume(kék, mint a subnak), stb. Mindezt egy 4R-el szerelt búvár Seiko ára alatt. És most jön a csoda!!! 2 hete van nálam, kb. 5ször volt a kezemen, a többit forgatóban töltötte. Ma reggel felvettem, és kíváncsiságból megnéztem, mennyi a járáseltérése a 2hét alatt. Nos:nulla(azaz NULLA) másodperc. Ezek után, és elég sok adott-vett órával a hátam mögött ki merem jelenteni: olcsó játszós búvár műfajban jelenleg NINCS jobb vétel! Van jobb, van olcsóbb, de ami ennyiért többet(vagy akár csak ennyit) nyújt, nincs.279 euro.
Elképesztő hogy ebböl a pénzből ezt hogy lehet kihozni. ( Zafírüveg, vésett kerámia lünetta, ARC, Glidelock-os csat, csavarral szerelt fémszíj és nagyon szép kidolgozás)[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Jorgos01
tag
Azért az érdekes, hogy a női tokátmérője 40mm a férfié 38 mm.
A harmadikként linkelt férfi pedig már 50 mm.
Nem biztos, hogy hinnék nekik.Egyébként a nőiként árult fekete-arany nekem olyan "perui indiános" (csak hogy én se legyek rasszista).
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Léolo
csendes tag
válasz petipetya #16869 üzenetére
KÖSZI! Nekem tetszik a dizájnja, minimalista, letisztult... Az arany helyett jó lenne valami más szín ott, de talán megnézem közelebbről, s megveszem, max utána megbánom kb 15-16 ezerért. :/ Nem vagyok az a kifejezett lumberjack, de azért buzis megjelenésre sem feltétlenül törekednék.
Amúgy még ezt láttam, ami nagyon hasonló, és férfiasabb, ha bárkinek van tippje, hogy honnan rendelhetném, kérem, hogy ne hezitáljon szólni!
-
petipetya
nagyúr
Te akartad. Számomra buzis az arany szegéllyel, de úgyis az a lényeg, hogy te miként érzed a csuklódon.
Amúgy ez az óra minden szempontból ronda, szerintem egy nő sem viselné jó érzéssel. Vannak ennél sokkalta szebb 5-10r Ft-os kínai modellek mindkét nem részére (pl. SKMEI).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
@mriya@
őstag
-
Léolo
csendes tag
Teljesen őszinte értékelést szeretnék kérni, hogy
mennyire levágós, hogy női.
Úgy látom, hogy a férfi változat formailag nem különbözik, ITT látható.
Itthon csak a női kapható, konkrétan láttam is boltban, a férfi talán rendelhető valahonnan, de fehér színt nem viselek (logó, betűk).
Arra gondoltam, hogy egy kis extravagancia (arany szín) van, akinek férfiként is jól áll, továbbá változó világunkban egyébként is... ehh, hagyjuk. Csak őszintén, plíz!
-
@mriya@
őstag
válasz pulutodurumo #16861 üzenetére
van köztük acél is.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
pulutodurumo
addikt
válasz KismAji #16859 üzenetére
Hát, én 85 eurót biztos nem fizetnék érte. Okok:
1 - 5 centi, ha nem te vagy a Yeti, akkor túl nagy
2 - Nem acél, ötvözet a tokja
3 - AliExpressen, ebayen fele ennyi az ára
4 - vízállóságot meg sem említikTipikusan az az eset, amikor a kínai olcsó órát megpróbálják nyugati áron eladni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
KismAji
tag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a shark watchok mennyire használhatóak. Elsődlegesen saját vagy ismerős által tapasztalt véleményekre lennék kíváncsi.
Konkrétan ezt szemeltem ki magamnak.
A válaszokat előre is köszönöm.
Dani -
pulutodurumo
addikt
válasz Demens #16855 üzenetére
Time Center honlap, leírás második sor:
"Visszaszámláló riasztás
Maximum 24 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal jelez."Jelen van a fórumon is, a nagy órás topikban elő szokott fordulni (TimeCenter nick, privátra is szokott válaszolni).
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Watcher45
tag
válasz Mr.Csizmás #16856 üzenetére
És az M2011 vonal az slim házas lehet pl. ez [link] Sajnos a fém óraszíjat nem igazán bírja a kezem, de ebből van NATO szíjjal is. Melyiket ajánlod inkább?
-
Demens
tag
válasz pulutodurumo #16852 üzenetére
+ (#16853) petipetya
Ez pl. tudhatja? Casio Retro A500WEA-1E[ Szerkesztve ]
-
Watcher45
tag
Úgy alakulnak a dolgaim, hogy az eddig hordott sportos/militáns vonalú óráimat valami elegánsabb, letisztult stílusúval kell felváltanom a hétköznapokban is. Véleményetek szerint megéri-e a Megir 2011-t [link] berendelni a 17.99$-os áron ami pontozható 13$ alá, vagy van ennél kedvezőbb ajánlat? Már bánom, hogy anno nem vettem Tevise 8502-t 10$-ra pontozva, mivel már a 25$-t is elkerülte az ára. A Megir is erősen kifutó modellnek tűnik, így időben kell lépnem.
-
petipetya
nagyúr
válasz Demens #16851 üzenetére
Nekem az összes digitális Casiom tartalmazott visszaszámlálót a stopper mellett. Egyszóval amelyikben van stopper, abban általában lennie kell időzítőnek is.
De vehetsz egy analóg kijelzős órát is forgatható lünettával, mivel azt is tudod időzítőnek használni - igaz nem fog sípolni.
"nincs rá lezsóidő"
-
Demens
tag
Tudtok ajánlani olyan órát, amiben van visszaszámláló és hanggal jelzi is, ha lejárt? Casioknál nem látom ezt a funkciót, csak a stoppert.
-
Mr.Grey
tag
Tegnap megérkezett a tavaly október elején megrendelt Tevise automata órám.
Majdnem úgy néz ki mint ezen a képen:
Az tok krómozott ötvözet, a lünetta fix, a hátlap a leírással és a képekkel ellentétben nem menetes, hanem pattintós. A szíj a szokásos alsó kategóriás krokodilbőr jellegű bőrutánzat. A hátlap, a szíj és a csat, valamint a korona jelzett. A számlap szép, majdnem igényes bár a csillogó logó ront valamennyit rajta.
20$ körül volt az ára postával együtt, de azóta sem találtam ennyiért, inkább 25$ körül mennek.Az lenne a kérdésem, hogy a bal oldali koronának lehet-e funkciója vagy csak dekoráció? Nagyon fixnek tűnik és feszegetni nem merem, nehogy letörjem...
A dátumot és a hónapot a jobb oldali gombok nyomkodásával lehet állítani. -
nbela75
újonc
Végre megjött az Ibso 2219G órám. (Vajon az Ibso a Sinobi testvérmárkája?).
A postai csomagoláson belül egy "viaszpecsétes" légiposta-borítékban, azon belül egy kis dobozban egy párnácskán érkezett.Laikusként ezért az árért (23,44 dodó, köbő 6000 forint) tökéletes vételnek tűnik. A számlapon található szöveg abból a szempontból szerencsés, hogy nem süt róla, hogy olcsó kínai óráról van szó. A számlap átmérője valóban 42 milliméter, az óra vastagsága 7-8 milliméter. A tokja valószínűleg spiáter, csak a hátlapja rozsdamentes acél. 16-17 centiméteres csuklóátmérőhöz képest a nagysága éppen megfelelő, se nem nagy, se nem pici. A számlapját nézve természetesen késés sem várható.
A szíja természetesen "eredeti bőr", de érdekes módon nagyon finom, kellemes tapintású. A külseje bársonyszerű, azzal a nagyon előnyös eltéréssel, hogy nem gyűjti össze a szöszöket.
-
smokin
tag
Sziasztok!
A Hannah Martin órákról valakinek van tapasztalata?
i'm too old for this shit
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #16838 üzenetére
-
Fall-N
veterán
válasz Raptor™ #16836 üzenetére
Skmei, Weide, Shark sport órák jók. Áruk sem vészes, már az általad írt ár feléért is van jó Skmei óra.
Már egyszer-kétszer ajánlott Gediminas YT csatornán vannak tesztek.
[ Szerkesztve ]
-
nebancsa
senior tag
válasz nebancsa #16463 üzenetére
Nagyon tetszett ez a kinézetű óra, így megrendeltem, és reménykedtem ne valami hivalkodó felirat legyen. Hát bejött
Kiderült armani óra, nem is tudtam neki is van órái miért is ne maradt volna ki...
A világos órán a felirat olyan jó sikerült hogy csak egy bizonyos szögből látszik, így nagyon letisztult az egész, de egyben 60 éveket is idézi. Nekem nagyon tetszik. A tok krómozott, hátlapot 4 csavar fogja, nincs gumitömítés, így nem vízáló. Szerkezet kínai kvarc. A szíj nem bőr, de érdekes textúrájú, kellemes viselni. 16 dodót simán megért. -
Raptor™
tag
Sziasztok!
Casio G-shock órákhoz hasonló viszonylag strapabíró órát tudtok ajánlani? 20-30$ nál nem szánnék rá többet. -
petipetya
nagyúr
válasz csatacsita #16829 üzenetére
Ha 22 mm-es lenne a szíja, akkor csak amiatt megrendeltem volna. Ám így nem kell.
"nincs rá lezsóidő"
-
csatacsita
tag
válasz Mr.Csizmás #16830 üzenetére
Ma is tanultam valamit. Aliprice extension. Köszi!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csatacsita #16829 üzenetére
aliprice extension szerint január óta 6.59 és 6.72 között változott.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csatacsita
tag
Most ezt a divert találtam leakciózva. (kérdés, hogy ténylegesen akciós, vagy így hirdetik ezer éve) Minden esetre elég szép a sima fekete, meg hát most jött ki a nemesacél pepsi rolex, trendje van.
-
tomszli11
tag
-
petipetya
nagyúr
válasz Demens #16822 üzenetére
Szép, gratula hozzá. Itt írtam pár gondolatot a hasonló kaliberű Vostok Komandirskie k35-ről: link. Teljes megelégedettséggel tudom ajánlani az órádhoz ezt a fekete RAF NATO szíjat: link
Ez a szíj így néz ki a tiéden is, előnye hogy nincs visszahajtás az oldalán, amely által sokkal esztétikusabb: fotó
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Demens
tag
Végre megérkezett a Amphibianom. Febr. 18-án rendeltem és 20-án adta fel az eladó Oroszországból, most ért csak ide.
Első ránézésre nagyon szép, masszív óra, pont a hordhatóság határán van az én csuklómra, de jól mutat rajta. Jó minőségű a műanyag szíj, amit adtak hozzá, de nekem túl nagy, lecseréltem egy fekete natora, amit a Nato Strap Co.-tól rendeltem.
A rotor szépen húz, nem hangos, de érezni. A búvár lünetta nem kattan tekeréskor, folyamatosan lehet mozdítani, de azért van ellenállása. Szívesen moddolnék hozzá egy feketét a fém helyett, csak nem nagyon értek ehhez és egyelőre jó így is.
Van koronazár, az idő könnyen állítható. Szeretném vízben is tesztelni, de olyan szép, elkezdtem félteni.
Összeségében nagyon elégedett vagyok vele, csal ajánlani tudom, vékony csuklójúaknak is. -
vlevi
nagyúr
válasz blueye #16181 üzenetére
Sziasztok, most találtam rá a topicra.
Nekem egy ehhez hasonló naviforce órám van.
Egész pontosan ez, fekete színben.
NAVIFORCE Brand Men Watches Business Quartz 30M Waterproof Watches Men's Stainless Steel Band Auto Date Wristwatches Relojes
http://s.aliexpress.com/Nb6VjQbA
Marha pontos, pár hónap alatt másodpercen belüli.
Van egy megir is, de az naponta kb 1mp siet.
MEGIR Luxury Brand Military Watches Men Quartz Chronograph 6 Hands Leather Clock Man Sports Army Wrist Watch Relogios Masculino
http://s.aliexpress.com/miA73UF3 -
Dr.NX
addikt
Pont ma vettem észre, hogy a Benyarom (BY-5102) tizedmásodperc mutatója megakad, ha elindítom a stoppert. Ha megütögetem az üveget, akkor egy darabig megy, de nagyon hektikusan, aztán megakad egy másik pozícióban. Az alsó gomb benyomására nem is áll vissza nullára. A másodperc megy rendesen.
Ezzel lehet kezdeni valamit vagy így jártam ennyiért?Elfogadom a sütiket.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, most jött meg a benyar órám, tök jó de a dátum mezőt hogy tudom léptetni? Eddig minden órámon közép állásba raktam a koronát és úgy a dátumot pörgette, de ennél ugyan van közép állás de nem csinál semmit ott.
-
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ehhez hasonló ( [kép] ) óraszíjat talált már valaki ebay-en vagy Alin? Az a gondom, hogy a legtöbb szíjnak 1-1 rögzítési pontja van a házon, viszont az órámon aminek a szíja megadta magát azon mind két oldalt 2-2 kapocs lehet rögzíteni. Sajnos a kép se az igazi de úgy kell elképzelni hogy a szíj két végébe két darab pálcát lehet beszúrni.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném -
csatacsita
tag
válasz viktor0911 #16799 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz viktor0911 #16799 üzenetére
Benyar BY-5102 (de innen is csemegézhetsz)
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest