Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz hermanyi #91340 üzenetére

Ismerem azt a mini wobbit, de nem szeret(t)em. Mások fognak vele, nekem sose sikerült. :DDD Mondjuk szerintem túl pici, ez a méret apró jaszkó, kis domira való. Már az arasznyi példányok is bátran támadják a 3-4 centis darabokat, sőt torokra is veszik a úgy van, már csak ezért sem szívesen használok ilyen apróságokat.
    Ellenben az utolsó képen a másik 3 wobbi egy kifejezetten jó és fogós crank forma domira, egyik kedvencem, főleg feketében, meg van egy pisztráng mintás változata is. :)

---

Pár napja volt szó a wobbler vesztésről... Hát ma sikerült nekem is, ráadásul halban hagyni. :( Idejét sme tudom, mikor történt ilyen...
    Hajnal 1-kor mentem ki, első körben süllőre, aztán gondoltam ha hallom a harit, akkor megdobom azt is. Evett mindkettő, sücit fogtam 3-at, átmentem egy új helyre, mondom dobok még egy-kettőt a könnyű cuccal, aztán váltok a vadölőre. Mit ad isten, első dobás, 3 tekerés, a 9 centis minnow-t úgy verte le valami allat, hogy alig bírtam a botba kapaszkodni. Éreztem hogy komoly hal, gyorsan engedtem neki féket biztos ami tuti, de ekkor már éreztem, hogy súrlódik a zsinór, a következő pillanatban vége is lett a dalnak. Sajnos "veszélyes" helyen voltam, egy zsilip szájánál, pontosaban két tavat összekötő széles átereszen, aminek 2 méterenként vasbeton gerendái hosszan benyúlnak a tóba a víz alatt... Bizonyosan ez fűrészelte el a zsinórt. Harcsa volt, szinte száz százalék, felszínen kapta el, és egyből ment le fenékre, rögtön neki is húzta a zsinórt a betonnak. Sajnos 40 centi FC meg egy not-a-knot is vele ment, nagyon sajnálom szegényt, remélem ki tudja játszani magából... Haragszom magamra, mert ott volt összeszerelve és felcsalizva a harcsának szánt bot, nyilván a kő ellen az sem véd, de több esély lett volna...
    Egy horgász rongyba, vagy törölközőbe szakadt 9-es Hornetet sikerült kiszednem, mondjuk ha választani lehetne inkább a halat fogtam volna meg...

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés