Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz Csokicsibesz #249176 üzenetére
Kapcsold ki a Garminban az újratervezést, teljesen megbolondul tőle, csak a saját tracked vonalát kell figyelni és azon vigyen végig.
-
Alg
veterán
válasz Csokicsibesz #249176 üzenetére
Garmin on-the-fly tervezőjének még aszfalton sem lehet hinni, mindig oda vinne vissza ahol letértél az útról, nem pedig logikus módon az útvonalra. Aztán ha visszatérsz magadtól a tervezett útra, akkor is eltart pár percig mire rájön hogy jé, tényleg jófelé mész.
Ma engem is megszivatott, belerakott egy 8km-es extra kört 2 mászással, közben bevitt egy sorompóval lezárt + kamerával megfigyelt magánútra, ott néztem meg a térképen hogy WTF... (30k környékén kell nézni, elnéztem a jobbos kanyart).
Ezek a Weinviertel-i aszfaltozott mezőgazdasági utak vegyes érzéseket keltenek bennem... egyrészt tök jó hogy outival is lehet autómentes utakon tekerni, másrészt nem valami haladós, sok az éles kanyar, a meredek lejtő (aminek a végén éles kanyar van, rendszerint sóderes/faleveles/csúszós úttal).
Az Ensport bikefit-el sem vagyok 100%-ig elégedett, nagyon előre vitték az ülést, folyton hátrébb ülnék, a vállam hátraesik és nyomnám el magamtól a kormányt (meg is fájdult a csuklóm a végére) - vissza fogom állítani. + keresek végre egy olyan helyet ahol nem csak a gép által kiírt szögeket akarják belőni, hanem tényleg megnézik hogy mozgok a bringán...
4 nap alatt 3 tekerés, 265km, 2500m szint...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest