Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz bringasisti #172290 üzenetére
Dudálni kell és megfelelő időben jelezni , hogy no no no ... Persze ha van rá idő...
Tudom szar, mert mentem a egyetemi oldalon soroksár felé és sok mondhatni sok fiatalka
- de persze lehetne bringás is és bármilyen bringás- Lime rollereken és persze bal oldalon a gyalogosok is nekem szembe. De nem akarna ám megállni kerül és jön velem szembe.
Megfelelő időben erélyesen rájuk kellet üvölteni, hogy megállsz b@meg, mert jövök neked szembe. Na ez hatott , de csak is ez. Egyébként ez egy új módi az utósoknál is, nekem kell félrehúzódni mert jönne velem szembe a sávomban, mert kerül a köcsög. Sokszor azt csinálom olyan íven megyek, hogy még csak gondolata se legyen. Sorolhatnám. Elsőbbség utolsó pillanatban megadása stb. Elképesztő ez a fajta negatív kultúr viselkedési trend, ezeket kellene kiszűrni. Csak nincs aki tegye U.I: Egyébként azok a rollerek gyalogosok közt, de még bringáshoz képest is rettentő gyorsak. És ott száguldoznak, mert járdán gyalogosok közt bizony az száguldozás. Pedig mintha betiltották volna őket.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest