Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
válasz jjeahh #130255 üzenetére
Látom, lassan elül a téma, de mit tegyek, csak most olvasom: nekem van merev XC, és trail egyaránt, igaz mindkettő kb. az értelmesen megvehető kategória alja. Idővel mindkettőn kellett fejlesztéseket eszközölni, hogy vállalható kompromisszumokkal, de maradéktalan élvezet legyen a tekerés. És...nem akarlak rábeszélni a fullyra, szerintem a maga módján, mindkettővel tökre élvezetes a bringázás, való igaz, lefele az utóbbi tényleg jobb, de erdészeti feltáró utakon, erdei ösvényeken a hardail bicajjal is megvan a fun faktor, nem beszélve arról, hogy oda is kell érni, addig pedig aszfalton kell tekerni. (Mondjuk, én igyekszem a környékbeli célpontokat mindjobban feltérképezni úgy, hogy a lehető legkevesebb legyen az aszfalt. A városhatártól már kb. úgy el tudok tekerni a környékbeli izgalmasabb helyekre, hogy aszfaltot nem ér a gumi, és ez tök jó.)
7végi tekerés:
Ezt a lápos/mocsaras részt, az évek során még sohasem láttam kiszáradva, remélem a globális-felmelegedés szkeptikus Trump is olvassa a fórumot
Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest