Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #259498 üzenetére
Szép az a piros/kék/fekete, ugyanakkor azt a dirtbikelike támvilla a felső cső folytatása dolgot nem szereti a szemem. ...bár XL méretben biztos nem így néz ki, de gondolom mivel kis vázzal még szembetűnőbb a változás, mindenki azokat fotózza. (aztán lehet, hogy mégsem?! Ezt XL-esnek írja. )
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
MPowerPH
félisten
-
szuszinho
őstag
válasz Hasaggymeg #259502 üzenetére
Nekem kellene
-
jjeahh
nagyúr
A Yeti ronda, a Merida szép
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
robee19
tag
Nekem is ugyan ez a geo a vázamnak, szerintem kimondottan szép :D
-
-
MPowerPH
félisten
-
6030D
Ármester
válasz Hasaggymeg #259507 üzenetére
L-XL-ben ez is ilyen lesz szerintem. Zöldben kérném, Sid+ AXS.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
mauimagic
aktív tag
Nem vagyok nagy gyümölcsfan, de az Almát nagyon eltalálták a katalán Csepelnél
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Megjött Muzikertől a Dissector, a nehézkes választás ellenére (súly alapján vannak az opciók ) azt küldték amire számítottam. Maxxist használóknak érdemes megnézni az oldalt, pár gumi szokásos német webshop ár alatt megy. 4SUMMER kód ad még rá pici kedvezményt, illetve DELI kóddal ingyen hozza a DPD.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Mezga Aladár #259517 üzenetére
Lehet, hogy ő is folyton pepecsel valamit a gépen? A sebességjeladón a kábelkötegelő nincs méretre vágva
A fali vízmelegítő azért kicsit nekem is erős. Remélem, hogy nem az állandó felszereltség része
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
6030D
Ármester
válasz Csokicsibesz #259512 üzenetére
Egyrégi B9 Teammel is kiegyezek, egye fene.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
addikt
-
Fall-N
veterán
-
andrisbandi
őstag
válasz lsebestyen #259521 üzenetére
Használt bicót kaptam új tárcsákkal, matricázva.
Direkt nem szedtem le, nem tudtam megmarad e a bringa.Utána meg úgymaradt évekig.
- Mi értelme leszedni amúgy? Mert nekem tetszett, montin nem is vettem észre semmi hátrányát. De mindíg olyan melegen ajánljátok a leszedést, mostmár kíváncsi lettemDell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
nagyúr
-
Fall-N
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz Mezga Aladár #259517 üzenetére
Igazabol a sarga doboz... En mar nem vagyok itt sokaig, bucsu ajcsinak kapott tolem 2db oldaltaskat a csomitartora a doboz helyett. Nem eppen el jo korulmenyek kozott az urge.
De a lenyeg azon volt, hogy a 26kg -t onsulyt es a csoka sulyat nem birja el a hajtas. 4db Tourney valtoja szakadt el, meg 3db lanc szinten zenesz. Mondtam neki, hogy ezt cserelgetheti napestig, nem ilyen felhasznalasra lett tervezve. Vett ra Altus -t.
Vizmelegito opcionalis, nem tudom hol szedte ossze.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Fall-N #259530 üzenetére
"az XS és S vazakat amúgy is sajnos nehéz megtervezni úgy, hogy ne legyen tényleg gnóm"
Igen, gyakran elcseszik azzal, hogy a felsőcső meredekebb szögben áll, mint a támvilla és furán néz ki . Amúgy nem olyan nehéz: ha a nyeregvázcső 390mm-nél magasabb, akkor általában nem gnóm, 390-430mm nyeregvázcsővel olyan lesz, mint a képeden a piros, ami amúgy viccet félretéve valszeg S-es, 415mm nyeregvázcsővel.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Fall-N
veterán
válasz szimpláncsak #259533 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy a Big.Nine 10K már valószínűleg AXS lesz, így nincs gond a vezetékkel.
Valamelyik kép csalóka volt.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Napfénysüti #259525 üzenetére
igen, eladtam magam, és még én fizettem érte
Dark Archon: szerintem a korábbi bringáim alapján a márka nem kérdés, a pontos típus pedig az Endurace CF 7
lsebestyen: majd szedje le az új gazdája, én másik tárcsákkal fogom használni, ezek nem tetszenek
Maximum1: SwissStop betétek lesznek. tej? azmiaz?
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
lsebestyen
addikt
válasz andrisbandi #259524 üzenetére
Pont azert, mert a mobil kijelzojerol is leszedjuk azt a foliat, ami csak a csomagolas resze igen, van aki azt sem szedi le
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
aktív tag
válasz rétisün #259536 üzenetére
Szép bringa, gratula!
Azért a gravel hype az kemény árazásokat produkál...200 EUR-al olcsóbban mérik most az Exceed CF6-ot, ami szerintem hasonló szintű alkatrészekkel szerelt (SLX), pedig ott van ugye egy 400 eurós villa is...
Csak azért zavar, mert én is elkezdtem nézegetni ezeket -
arcitec
addikt
Összességében rendben van a közlekedésről, na de amikor a bringásokra kerül a sor, hogy az autóval szemben védje meg magát a bringás, mert a vonat sem védi az autóst, szóval ebből is látszik soha nem ült biciklin az ezredes ÚR..
Számomra kissé torzón látja a bicikliseket .. Úgy 47:50-től : [link]
U.I: Mert ügye nem megvédeni kell a bringásokat, hanem nem elütni és nem veszélyeztetni, és talán ezt kellett volna körbe kerülni és nem eltorzítani, hogy sokat akarnak a bringások.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
nagyúr
válasz lsebestyen #259537 üzenetére
Mondjuk ennek a narancs cetlinek nincs akkora szerepe, engem nem zavar.
Més que un club!
-
jjeahh
nagyúr
Merida Big.Nine 10k first ride review. Most látom, hogy van belőle downcountry verzió is, 66.9 fokos fejcsővel, 120mm villával
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Napfénysüti #259541 üzenetére
+ lsebestyen...arról nem is beszélve, hogy marha nehéz leszedni, közben össze-vissza tapogatod a tárcsát és jó esetben ott marad a ragasztója, ami csúnyán szedi a koszt...ergo aligha éri meg azzal bíbelődni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Maximum1
őstag
válasz Hasaggymeg #259543 üzenetére
Amikor lejöttél a Kevély nyergen a kövesen, utána könnyen lejön, csak akkor meg éget.
-
lsebestyen
addikt
válasz Hasaggymeg #259543 üzenetére
Én leszedtem azonnal, és mivel amúgy is össze kellett rakni a bicót, amikor kész lettem vele, féktisztítóval átmentem a tárcsákon.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Maximum1 #259544 üzenetére
Fú, ne is mondd, tegnap fájós csuklóval, rögzítővel rajta, fosva, hogy bírni fogja-e tiszta szopás volt lejönni a nyugati oldalon a kövesen, ahogy Csokicsibész minap jellemezte.
-
Fall-N
veterán
válasz lsebestyen #259537 üzenetére
Engem ez nem fenyeget, mert nem veszek Shimanot, többin meg nincs címke. Egyébként én is leszedném, mert zavarna, más biciklijén nem izgatna.
-
chubby2o6
senior tag
válasz PartyShan #259470 üzenetére
Miért ne lehetne átalakítani? Ez kerékmérettől független, az agyon lévő végdugókat kell cserélni. Maga a csere egy pár perces művelet, egy fogón ( vagy satun ) kívül nem kell hozzá szerszám. [link]
Nekem is sima kétkilincses volt az előző DT agyam, észrevehető változást hozott a ratchetes DT350. ( Legalábbis hátul. Cseréltem az elsőt is, szintén 350-re, de azon kívül, hogy a régin piros matrica volt, ezen meg fehér, mást nem igazán vettem észre . Ja, meg a régivel 0.81kg volt a kerék, ezzel meg 0.79, szal nagyon megérte . ) Az a baj, hogy ha megveszed bármelyik 36t-s aggyal szerelt kereket, tök jó lesz ugyan, de ettől a pillanattól kezdve mindig benned lesz, hogy mégsem az igazi . Valahol hátul ott fog motoszkálni benned, hogy nagyon f.sza a 36t, de milyen lehet vajon 54t-vel? Először csak motoszkál, aztán rátérdepel a mellkasodra, és nem hagy nyugton addig, míg meg nem veszed az 54t-s upgrade kit-et .[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
A cégnek van egy konditerme (? szerződése a konditeremmel?), és kipróbáltam egy "szobabringát".
Basszus, még youtube is van rajta, csak hogy ne unatkozzon a majom a köszörűkövönDe legalább kimértem, hogy kb 65-ös rmp-el 150W-on a világból kitekerek, a 100-as rpm-en a 230 körüli wattot meg nem tudom hosszú távon tartani úgy, hogy 170-en tartom a pulzusomat.
Kemény, hogy ez a 10-es fokozat volt a 25-ből. A végén meg kell taposni, de ott 60 körüli rpm-nél már 300W fölött ír bőven.
Mennyi watt volt írva lentebb a versenyzőknek? 500 körül? Na, azt teleszart búvárruha alakú láb nélkül valóban elképzelhetetlennek tartomItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest