Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz IMIIKE1998 #132566 üzenetére

    Hátha valaki okos, és segít megérteni, hogy miért veszünk kemény nyerget, hogyha hozzá szinte kötelező a zselés párnás nadrág, és miért nem jó ha eleve zselés a nyereg, és "csupasz" fenékkel üljük meg a gépet?

    Tél óta zselés betéttel tekerek, és megszoktam, annyira, hogy nélküle már 40 km után is kényelmetlen a nyereg. Zsibbad odalent minden, aminek nem kellene, tavaly pedig rendben volt a nyereg.

    IMIIKE1998 A decás annyira nem segít sokat. Ha olcsó kell, nézz körül Aliexpressen, rengeteg 5D meg 9D-s zselés betétes nadrág van kb 15 dolcsiért.

    De nyilván az lenne az optimális ha nem kellene spéci nadrág, pl azért sem mert, ezek annyira hosszúak, hogy majd térdig érnek, tehát csak 1 kis sávban barnul le a lábad térd fölött, ami nyáron, már egy rovid nadrággal hülyén tud mutatni.

    (#132632) 6030D
    Milért van rajtuk olyan kézmelegítő akármi, azt írtad hogy ömlött rólatok a víz a mászásnál, ha nem a hideg ellen, akkor a naptól kell megóvjon? Nem nagyon értem ezeknek a hasznát, aki brutál melegben teker még csak csak, de ha a kézfejed és a tested meleg, akkor a karod sosem fázik, legalább is én nem emlékszem ilyen fura helyzetre.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák