Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maresz2

újonc

válasz sLINKy #110607 üzenetére

Pár hónapja a Raikertől (http://www.raiker.hu/#/contact) vásároltunk Nordát. Most nem láttam az árlistában, de szerintem egy telefont megér, hogy van-e éppen náluk. A pontos árra nem emlékszem, csak arra hogy a közeli CBA-ban ha volt, akkor horror ára volt a Raikereshez képest (CBA 1,5 literes drágább volt, mint a Raikernél a 2 literes).

• hogyaza

tag

válasz sLINKy #110607 üzenetére

Csak vigyázz a rendelésnél,mert Nordából is 2 féle van forgalomban.Az általunk is használt 62mg/L ásv.anyag tartalmú,és egy kb 160mg/L-es.Utóbbiról lövök majd egy képet,de teljesen ugyanúgy néz ki mindkettő.Azért szólok csak,mert ciki lenne ha belemennek a rendelésbe,behozzák és nem jó.

Mondanám hogy felhívom Őket,de 79. kis senki vagyok a számukra,aki néha beszállít a raktárukba.
    Ezekből már gondolom kiderült számodra és BBéci számára is,hogy valójában én lennék akit kerestek,mert teherautó van a seggem alatt,és havonta többször megyek Olaszba. DE!
    Gegyóságnak tűnhet részemről hogy ha már magamnak veszek,akkor miért ne hozhatnék már nektek is.Jogos.Egy bevásárlókocsiba kb 12 fér,min 1 órát vesz igénybe egy kör.Ha 3-4szer kell fordulni,esetenként 2-3 száz métert is kell toszigálnom a bev.kocsit oda,és vissza is,mert nem ott állok meg ahol akarok mint személyautóval.
    Megkérdezhetem persze az ügyfélszolgálaton,hogy ha veszek egy teljes raklappal,ami kb 60 zsugor,a teherbejáraton felrakják-e most?Lehet igen,de lehet várni kell 1-2 órát.
    A munkamenet sokszor olyan feszített tempóban van,hogy a kávét is menet közben főzöm,vagy még egy rántottára sincs idő,és csak odadobok egy szendvót,amit menet közben tolok be.
    Ha fel is veszek egy raklappal,mert minden faszán ment,teperek hazafelé,neked ott kell várnod valamelyik autópálya kijáratánál hogy átvegyed,mert kerülni,városba bemenni nincs lehetőség.És ez akkor is így,ha mondjuk éjjel 2-kor vagyok ott.Vagy este 11-kor.Vagy hajnal 5-kor. Vagy 1óra 17 perckor.Vagy 14 óra 32-kor.
    A mennyi az annyihoz csak azt fűzném,hogy el sem fogadnék egy huncutot sem,mivel ez csakis segítség formájában működhetne részemről.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés