Új hozzászólás Aktív témák

  • Surda-

    őstag

    válasz paljoc #33348 üzenetére

    Tehát összegezve…
    Fogom a kávét -ami pár hete már áll az alumínium zacskóban- ,kimérem szépen egy kis kerámia edénybe és ledarálóm a darálóban,amiben ha nem is sok,de valamennyi pangó őrlemény –emiatt szennyeződés,baci- van.
    Mindezt beledarálom az alumínium ? szűrőbe, wst-zek egy alumínium hústűvel, majd tamperelek egy alu tamperrel. Ezt felteszem az alumínium vízterítőn lévő alu? felsőszűrőre.
    Csapoláskor a bojlerben álló bacis-alumíniumos víz ( hisz a víztartályban tuti bacis lett a palackban bepállott Norda és a vassal, klórral teli csapvíz is) átfolyik az alumíniumos kávén, az alu karon és kifolyón egészen a porcelán/üveg pohárig.
    Ekkor az acél tejhabosítóban lévő tejet (melyről szintén tudjuk, hogy méreg) elkezdem habosítani az alumíniumporos gőzzel, majd szívecskét formázva felöntöm vele a kávét.
    Ínyencek kis kínai mézzel édesíthetik, ezüst kanállal megkeverhetik!
    Egészségünkre! :DDD

    "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"

Új hozzászólás Aktív témák