Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tüzi

veterán

válasz csibe1 #14976 üzenetére

Nálunk lehet kártyával...

Portugál gyerek ma úgy megtolta a tetőmet, hogy targoncával kellett visszahúzni...
    Nem vagyok rasszista, de eddig csak néger okozott kárt targoncával.
    Háromszor is. Megába nem fér be a cucc, kiemeltem a tetőt 10 centit, mondom neki, hogy tedd le, és csúsztasd, lassan. Tetőt nem tudtam feljebb rakni, mert akkor meg a hátsó felcsapódó részt gyűrtem volna meg.
    Gyerek jön, slunggal, mondom stop bazdmeg, tolja mint süket a csengőt, a tetőt meg vitte magával.
    6 órát át szenvedtem vele mire ponyva került rá.
    Csak ki kellett emelnem az egész tetőt, hátsó izét lecsuktam, bejátszottam a tető alá az egészet, és valamiért nem rúgta ki magát amikor kiengedtem a féket, pedig vártam...

Nem tudom, de úgy szájbarúgnám az ilyet aki megszervezi, hogy 2mm helyért a saját anyját is, 1 centiért már másik helyre is, a kamionos meg sz.ojon vele, meg a targoncás is...
    Hihetetlen. Át kellett állítanom a csatokat is, mert a cuccon fekszik a tető. Remélem kivesznek németeknél, megmérnek, az lenne a hab a tortára.
    Ez az egész már megadta az alaphangot, most hazafelére az összes páros sebességem elment vadászni (külön élmény, hogy kettesből indulsz), 23 tonna, portugálokon keresztül irány Pozsony.
    :DDD
    De vidáman fogom fel, ma kifizettem a motorom, szóval leszarok mindent innentől, jövő héten megvan, aztán gyia.

[ Szerkesztve ]

A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés