Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95 #92126 üzenetére
A fene tudja, nekem sajnos a nagy pocak és a sör összekapcsolódott (sörhas ugye, még akkor is, ha vannak abszolút pocaktalan nagy sörfogyasztók is), így már csakezértsem iszom. Egy férfiember adjon magára, ne nézzen ki úgy, mint egy teleszart zokni, főleg akkor, ha közben elvárja, hogy a másik nem "fullos" legyen. Hm... lehet ezzel most megint vitát indítok el, de ez van. Gyors hozzáteszem, hogy mindenki úgy néz ki, ahogy akar, engem nem zavar.
Csak arra akartam utalni, hogy akkor jogos az elvárás, hogy a nők fullosak legyenek, ha közben nem olyan várja ezt el, aki egyet jelent a merő igénytelenséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest