Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóreggelt vietnám!
-
SÖ
addikt
Én fodrásznál nem voltam ma csak kondiba
-
-
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
-
válasz
Cyberpunk #67677 üzenetére
persze, ha direkt keresed a drágább árakat, bár én is kereshetem akkor az olcsóbbat;
a szolgáltatómnál domino csomagban, listaáron és előfizetéssel is olcsóbb az s5, legalább 15 - 20 e ft mínusz!
nem a gyorsboltos...stb árakat nézem, ahol az iphone is jóval drágább volt a megjelenéskor, az expansys és társai is olcsóbban dobják, legalább bő 10 e ft a különbség. -
válasz
Cyberpunk #67675 üzenetére
kellően azok, legalábbis szerintem.
azoknál biztos jobban, mint akik hosszú évek óta csak apple termékeket vesznek, és közben túlárazottságról beszélnek, a különböző minősítéseket nem is említve...
olcsóbb az s5 az 5s-nél - a szolgáltató(m)nál és néhány megbízható forrásban néztem, ahol korrekt számlával és gyártói garival adják, nem pedig azon üzleteket és gsm boltokat, ahol a megjelenéskor az iphone is jóval drágább volt, mint most -, néhány hónap elteltével pláne az lesz, így nem értem a problémát. -
Xero
nagyúr
válasz
Cyberpunk #67668 üzenetére
Ami iOS az a srácoktól nem is nagyon fog mást kapni. Én továbbra is csak mosolyogni tudok rajtuk, ez van.
szerk: Ezt még úgy érdemes lenne a topicjába becopyzni:
"Majd negyedmilláért pedig még az iPhone 5s sem lehet ajánlott, hiszen annyi újdonsággal nem találkoztunk benne az elődmodellhez képest, amennyi egyértelművé tenné a csere szükségét." -
Xero
nagyúr
Szándékosan nem kommentálok már oda, de röhej, hogy a műbőr lapát 7-es ár/érték arányt kapott, míg az i5S 4-t.
-
lacy86
addikt
Ha jol latom ez olyan tok amit osszelehet csavarozni?! [link]
Nem is olyan rossz!
jah de most nezem hogy ez csak egy keret , nincs hatulja ...Velemenyek?!
-
Cyberpunk
félisten
-
Ezt valóban félreérthetően írtam: én tisztán úgy értettem, hogy a telefon ára Magyarországon 220ezer forintba kerül minden szirszar adóval együtt, ami jelenlegi árfolyamon: [link]. Ez azt a félreérthető helyzetet adta, hogy én azt hittem, hogy az USA-ban ennyibe kerül a telefon. Természetesen tudom, hogy nálunk az Artisjus + 27% ÁFA miatt ilyen feltornázott az ár.
-
válasz
Zjunior #67654 üzenetére
Jaj nem értem
Ez olyan bonyolult!
Jézusom, de kivagy ember
Na menj szaladgálj kicsit odakint, látom sok a felesleges energiád
Biztos rosszat akartam, amikor elmagyaráztam, nem?
(#67653) Xero Meg mertem volna esküdni rá, hogy valamikor emeltek 50$-t. Teljesen így emlékeztem.
-
tothm
őstag
Mi lehet az oka, hogy nem látom azokat az eseményeket a naptáramba a gmailes email fiókommal megosztott valaki? Google calendárba meg igen...
Köszi előre is! -
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #67645 üzenetére
Azért a magyar árazást ne keverjük már az Apple árazásával...
Az Apple 1$-al sem növelte az iPhone árát, ugyanúgy 650$, mint amennyi eddig is volt nettóban, az már másik kérdés,h romlik a Ft + bejöttek a telekomadó, meg 27% ÁFA, meg Artisjus, úgyhogy itthon exponenciálisan nő az ára, de mi kb semmit nem számítunk az Apple eladási számaiban...
-
válasz
ittakary #67649 üzenetére
listaáron is olcsóbb a t-nél, domino csomagban is olcsóbb, és 1 vagy 2 év hűséget csak az előfizetésre - a díjcsomagra nem! - aláírva is olcsóbb, az általad említett brutális díjcsomag pedig 3200 vagy 3490 ft, ha 200 e ft alatt akarja kihozni az ember.
akinek megéri a drágább díjcsomag, és aláír 15 e ft-osra, az felébe megveszi, mint a független ár.
nem mondom, hogy nem adhatná olcsóbban a szolgáltató, de azért túlzásokba sem kell esni, hogy 20 e ft kedvezményért brutális díjcsomagot kell aláírni, mert a bő 3 e ft nem mondható vészesnek. -
Cyberpunk
félisten
válasz
ittakary #67647 üzenetére
Én sem. Várni kell, de manapság már nem csak az Apple a drága. Nézd meg a HTC One M8-at. Na meg a SGS5 is 220k-n kezd. Igaz, hogy ezek hamar vesztenek az árukból. Szerintem egy okostelefon max 150-et ér, nagyon maximum! A magasabb ár, az már nem indokolt. Csak hát ugye a hazai árazás több dologból tevődik össze, mint például világszinten is az egyik legnagyobb ÁFA teher. ezt tetőzi a nyugati bérektől való komoly lemaradás, nyugatabbra nem megerőltető egy szifon. És ugye szolgáltatói csomagokban megint csak olcsóbb a történet, sokan meg abban veszik nem függetlenül.
-
válasz
Cyberpunk #67643 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy 6 kell helyette. Mert az már tényleg elavultnak számít: unalmas lenne, sőt konkrétan ezért váltottam 4S-ről mert már szarrá untam a telefonomat.
Nagyon kellett már az a változás, csak abban kételkedem, hogy ez a jó irányba indult-e el. iJony iVy nagyon tehetséges ember, de túlságosan is kiélte az iOS7 tervezése során ezt a tehetségét.
Ha az iOSnyóc jó lesz, és egy jó iPhone-t adnak ki alá (és számomra a kijelző növelését jelenti, mert nekem ez a mütyűrkijelző továbbra sem kell), akkor megkockáztatom a visszatérésemet. Mert nekem kifejezetten tetszett az iPhone hype
Régen remek telefonnak számított, amire csak gúnyból mondták, hogy a hype miatt veszik az birkák. Régen mindig elküldtem az ilyeneket a fenébe, mert nem volt igazuk: az összes nagy telefonnal egy árban jött ki, mindent - sőt többet! - tudott, mint a társai, és emellett nem volt különösebb baj az ár-érték arányával. DE azóta iszonyatosan felpumpálták az árát, ami egyszerűen hihetetlen számomra: ~1000$ egy k.va telefonért???
Ma is remek telefonnak számít, tele fantasztikus újításokkal: ujjlenyomat olvasó, remek kamera, slowmo, iszonyatosan benga hardver, nagyon nagyon erős, DE ennek ellenére azt mondom, hogy valami nagyon hiányzik. 4 éve ugyanúgy néz ki ez a telefon... Ja, hogy variáltak a színekkel az 5S-nél? Lett árány? Nem számít. DzsoniBrávó-nak most kellene izomból ráfeküdnie valami MacPro-hoz hasonló újításra: hogy ledöbbenjenek az emberek, hogy hisztizve akarják ezt a telefont!Mert még nem látszik az eladási statisztikákon mindez, de hamarosan észrevehető lesz, hogy az emberek nem lesznek hajlandóak 1000$ért megvenni ugyanazt a telefont minden évben újra és újra.
Szerintem.
-
válasz
r3dsnake #67640 üzenetére
Hihetetlen mennyire megváltozott 1 év alatt a felfogásom. iOS 7 tehet erről 60-70%-ban, egyszerűen használhatatlannak és csúnyának tartom
Igaz droidos mütyűrökből tucat van a piacon, de annyival olcsóbbak, ha tudja mit akar az ember, és mire van pontosan szüksége.
iPhone-oknál "egyszerű" a választás, ha x = rendelkezésre álló pénzmennyiséged
- x<100k : 4,4S
- 100k<x<140k : 5
- 150k<x : 5SÍgy nem nehéz a választás
-
Cyberpunk
félisten
Instant get, kár hogy robot.
-
törölt tag
Juj, de kurvara elaludtam/elfekudtem a hatam. Mozogni alig birok.
-
joey04
titán
Ha törlés van a topikban nem (mindig) jelzi az új kommenteket. Régi bug ez már Ezért no politika pls.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #67614 üzenetére
Minden politizalastol fuggetlenul mondom (foleg h kiadtam az ujranyilt politika topicban a mondanivalom), ma szolt egy ilyet csoporttarsam: "Szuleimmel az MSZP-re szavaztunk, mert akkor ujra lehetne kapni mindenhol cigit". Tenyleg buta a srac, de ez kemeny volt. Megkerdezte, h ki nyert, majd utana, hogy eddig ki volt...
De nevetek. -
Cyberpunk
félisten
Csend és hullaszag.
-
törölt tag
"Ahonnan én jövök, ott nem létezik fájdalom
ahol most élek, ott a lélegzet is fáj nagyon.."Akkorát rakott, hogy nem is tudom leírni. Tkyd - Égszínkék (FuckDressCode rmx)
-
KELL!
-
Bling95
őstag
Latom volt egy kis tisztogatas
-
Apropó, reggelre surprise.. azaz zene.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A politika zéró toleranciás az oldalunkon!
Válasszatok másik fórumot, ha erről szeretnétek beszélgetni. Van sok lehetőségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Villanyszerelés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest