Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Mindössze egyetlen kérdésem lenne: Amikor hívnak, pl Édesanyám vagy tesóm, akkor miért nem tudom elutasítani a hívást?
Egyetlen zöld csúszka van alul, de lerakni sehogy sem tudom. Ismeretlen számnál egy felfele mozdulattal megjelenik 2 gomb, egy piros és egy zöld, viszont van pár szám aminél nem akar működni.
Van erre valami beállítás?
Előre is köszönöm! -
pockhome
senior tag
sziasztok!
lenne egy kis problémám.
megvettem az nPlayer-t, bankkártyával fizettem, minden OK volt meg minden, de ma reggel le akartam szedni egy ingyenes appot és azt írja hogy nem fogadta el a kártyámat.
hogy tudom visszacsinálni hogy vagy elfogadja, vagy visszavonja a vásárlást és letörölje a programot vagy tökmindegy csak frissíteni sem engedi már a progikat (pl most a 9gag-et)
minden jól van kitöltve, ezért is nem értem a problémát -
pockhome
senior tag
sziasztok!
egy jó .avi lejátszó kellene nekem, mert a Player Xtreme-t már nem találom
lehetőleg ingyenes
előre is köszi! -
pockhome
senior tag
újabb kérdés:
a kontaktjaimat szeretném lementeni, lehetőleg a SIM kártyámra, iOS-en belül hol tudom ezt megtenni?
előre is köszi! -
pockhome
senior tag
sziasztok!
keresnék egy olyan programot windowsra amivel minden zenémet le tudnám menteni a gépre az iPhoneomról..
előre is köszi!
találtam is
SharePod[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
a Do Not Disturb-bughoz:
-
pockhome
senior tag
[iPhone 6
ennek van valóság alapja? -
pockhome
senior tag
Az edge halozaton E betu helyett egy karika van, az wtf?
igy nez ki -
pockhome
senior tag
válasz
ittakary #24306 üzenetére
ez ráfog a hátuljára, vagy ugyan úgy karcolódik tőle ha leteszed?
mert az antenna-védelmen kívül én nem sok értelmét látom a bumpernek, nekem amilyen tok van, az se az oldalát nem karcolja, és még a kamera is jól fotóz benne.
havernak meg a 4eFt-os műanyag tokja szerte-szét koptatta már az egészet körbe -
pockhome
senior tag
válasz
rayoliviero #24229 üzenetére
nekem meg a 6.0-val volt gyorsabb mint a 6.0.1-gyel.
nem tudom valahogy visszatenni rá? -
pockhome
senior tag
srácok!
van valami beállítás arra hogy ha hosszan nyomom a hangerő fel/le gombokat akkor zenelejátszás közben ne a hangerő menjen a maxra hanem a köv. számot kezdje el játszani?
csak mert a defy-m tudta ezt az androiddal, akkor ennek is tudnia kéne (nem?)
-
pockhome
senior tag
válasz
rayoliviero #23954 üzenetére
nekem sem engedi...akkor ez lesz a baja
más:
Azt meg lehet csinálni, hogy ha rádugom a gépre a telót, akkor a képeket szinkronizálja, de nem a gépről, hanem a gépRE lementse.
van erre valami opció? -
pockhome
senior tag
srácok, frissítettem 6.0.1-re (i4) és azóta lassabb a facebook app
már letöröltem és újratelepítettem, probléma továbbra is fenn állez az 500. szakmai hsz-om
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
Végül csak sikerült kiküszöbölni a problémát a csengőhanggal, mindenkinek köszönöm a segítséget!
ha valakinek valami kérdése van, szóljon, hátha ismét sikerül kiküszöbölni
Viszont szerintem ez valami bug-anomália lehetett -
pockhome
senior tag
csakhogy én nem ott szoktam beletenni a dolgokat, hanem így:[link]
mert így ha van vmi új akkor csak ctrl+C és már rajta is van. de a cs.hangoknál ez nem működik.viszont ha bepipálnám ott a hangok szinkronizálását, akkor meg kiírja ezt:[link]
ha rányomok hogy Törlés és szinkronizálás, akkor meg gondolom az összes eddigi zenémet letörli róla.
azt előtte nem tudnám lementeni valahova? -
pockhome
senior tag
sziasztok!
csengőhangot szeretnék beállítani, egyedi sajátot.
megvan az m4r fájl meg minden, de frissült az iTunes a 11-esre és nem találok olyat hogy csengőhang vagy Tones mappa.
valakinek valami ötlet?u.i.: próbáltam visszatenni egy korábbi verziót, de azt írta amikor el akarom indítani hogy valami fájl egy újabb verzióval lett létrehozva, és ki is lép.
szuerk: közben megtaláltam, viszont a beállításokban a csengőhangnál nem látom sehol, valaki valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mesterséges intelligencia topik
- Viszlát, iPhone SE!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- További aktív témák...