Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
Mindegy Xero. Nem szeretnék vitatkozni... véleményem szerint sehogysem tudnám Veled elfogadtatni hogy nem én voltam a béna csupán valami szoftverprobléma lehetett, vagy ilyesmi. Próbáltam a magyar storba is regelni valós magyar címemmel, próbáltam angol(amerikai) store-ba is magyar címmel ahogy próbáltam angol és magyarba amerikai címmel de egyikkel sem ment. Ugyanezt megpróbáltam új ID-vel, azzal sem ment. Próbáltam belépni helyből a beállítások/iTunes és App Store/bejelentkezés de nem fogadta el az ID-met.
Lényeg hogy most már oké pedig semmit sem csináltam másképp mint a tegnap, csak most elfogadta az Apple ID-met. Ez volt a baj hogy nem fogadta el és ezért nem volt kártya nélküli mód. A jelszómódosítással valami gond lett, vagy egyszerűen az volt a baj hogy évek óta nem használtam az ID-met.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest