Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
N.YCityBoy #286553 üzenetére
Bocs, de én androiddal is jártam így. Ez a "hiba" általában akkor jelentkezhet, ha lefele fotózol. Ilyenkor azért nem egyszerű eldönteni (a gépnek), hogy vertikális vagy orizontális képet szeretnél.
Megoldás: tartsd egy kicsit dőlt pozícióban a telefont.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mert ha galériában nézegetem a képeket, akkor ne kelljen már nekem forgatgatnom a telefont annak függvényében, hogy az egy álló vagy fekvő kép.
Shyciii: Ahhoz képest, hogy állandóan csak a fika megy meg elvileg csak tesztelned kellett valamit a 14 pro-n eléggé rajta maradtál.
Az alap probléma évek óta fennáll, minden droidról váltó vagy használó azt várja el, hogy minden ugyanúgy legyen mint ott, csak ha lehet akkor kicsit jobban... -
MasterMark
titán
válasz
Amúgy most direkt nem akarod érteni?
Ha vízszintesen van a telefon akkor nem fogja tudni hogy te álló vagy fekvő képet akarsz, így ahogy utoljára állt a telefon azt fogja alkalmazni...
Komolyan ennyire bonyolult megérteni hogy működik a giroszkóp/gyorsulásmérő alapú orientáció kezelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest