Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
odrif #241993 üzenetére
Én senkit nem tartok ostobának, honnan veszed ezt? Én ilyet soha sem állítottam!
Gyarló vagyok én is és Szeretem a márkát(apple), de amit értelmeten f*szságnak tartok az attól nem lesz értemes dolog, ha valaki nem beszél róla, főleg nem attól nem, hogy azt milyen "vehemenciával" teszi (aki véleményt nyilvánít.)
UI: fenntartom természetesen azt, hogy aki trehány és emiatt mindig keresnie kell pl a lakáskulcsát, kocsikulcsát, ...(nem is tudom mit lehet még ennyire keresni egyébként) szóval az valamiért nem.... - hogy is fogalmazzak hogy nem bántsak meg senkit - ....szóval nem annyira "felkészült" mindennapi életre
Ha másnak az az igénye, hogy tagje legyen az az ő dolga, biztos okkal veszi meg. De amikor még okot is gyárt arra, hogy azért veszi mert pl. ezzel majd megtalálja a kulcsát akkor azt mindeki döntse el, hogy az illető valójában miért is veszi meg ezt a terméketelárulom csak a vásárlás öröméér és hogy legyen ez is... de ez már inkább emberi viselkedéstan ami messzire vezetne...
Az off-ot befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest