Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
válasz
univerzita #150747 üzenetére
Köszi!! Olvastam ezzel kapcsolatban egy leírást, amiben többek között ez áll:
Előfordulhat, hogy megjelenik egy üzenet, amely szerint a rendszer egy másik könyvtárral szinkronizálja a készüléket. Erre akkor kerülhet sor, ha korábban egy másik számítógép segítségével szinkronizálta készülékét – az iTunes csak akkor tudja végrehajtani a szinkronizálást, ha először törli és lecseréli az összes iTunes-tartalmat a készüléken.
Hát nálam ez a helyzet áll fenn. A iPhone-t iTunes-al szinkronizáltam, aztán újratelepítettem a laptopomat, így most egy "másik" iTunes van rajta. Ugye ez nem azt jelenti, hogy mindent le kell törölnöm róla, ha bármit rá akarok még tenni? Amúgy most nincs nálam a iPhone (apumé), hétvégén akarok feltenni neki pár hangoskönyvet, és addig szeretnék informálódni, hogy mit kell majd tennem hozzá.
Igazából az iPhone adataival szeretném szinkronizálni az iTunes-t, vagyis az iTunes-be kerüljön bele minden, ami most az iPhone-n van. Ezt hogyan lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest