Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
Ádám16 #327098 üzenetére
Most őszintén: te nem ezt csinálnád? Nyilván egy cégnek az az érdeke, hogy elsősorban neki legyen jó, ne mindenkinek.
Nyilván, ha egy Audi A6-os többet tud egy A4-nél, nem butítja vissza a gyártó az A6-ot, hogy mindenkinek jó legyen. Mindenhol ez megy (sajnos, nem sajnos, ez van).Én nem váltanék, volt Androidom fél évig (még egy Huawei P9). Nagyon jó kis telefon volt, jó kamerával. De egy hét alatt úgy összehányta magát a rendszer rajta (kvázi a semmitől), hogy újra kellett húzni a telefont. Nekem ez nem kell (elhiszem, hogy most már jobb, de akkor sem). Teljesen jól elvagyok az Apple ökoszisztémával, habár nem hibátlan ez sem. Azt látom, amit anno a Windows Phone esetén: minél többet tud, annál rosszabb lesz. És tudjuk annak mi lett a vége.
Mindegy, én használom tovább (és a többi eszközt is) habár nincs kimaxolva egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Politikai mémek
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest