Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne a safarival, hogy ha bejelentkezek mondjuk mobilarenan, majd atvaltok progardverre, akkor nem vagyok bejelentkezve. Ha bejelentkezek, es vissza megyek prohardverre, akkor meg itt nem vagyok jelentkezve.
Loginnal jobb oldalt mind 3 dolog be van pipalva.Szerk.: chrome -ma is ezt csinalja.
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
-
anorche1
őstag
válasz csokito100 #30743 üzenetére
Egyszeruen tiltja az osszes rejtett hivoszamas telefonalot
-
anorche1
őstag
válasz csokito100 #30745 üzenetére
Passz, meg wp -n lattam ezt a funkciot, de ott se hasznaltam, nincs ra szuksegem, bem szoktak hivogtani.
Wp-n talan kezdetben app volt, utana beleintegraltak a beallitasokba, de ez nem tuti.[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz TechN7ne #31620 üzenetére
"soha nem zavarodik meg és mindig lehet rá számítani"
Kiveve major nelson honlapjan. Foleg, amikor valami nagy akcio van xboxon, egy csomo learazott jatekkal. Olyankor behal a safari, nem tudja betolteni, akad ossze vissza.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz Fox Mulder #31623 üzenetére
Mas platformokon, mas bongeszokkel mukodik. Ha mindenhol mashol jo, csak egyetlen egy esetben nem, akkor szerintem nem az oldallal lesz a gond.
De a webfejlesztes tavol all tolem, nem ertek hozza. Csak megjegyeztem, hogy azert a safari igen is cserben tud hagyni."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz Fox Mulder #31635 üzenetére
Ez nagyon fura. Nalami i8+, legfrissebb public beta ios12, es akad, gorgetni alig lehet, tabvaltas meg meg tobb masodperces muvelet
-
anorche1
őstag
Regen az operanak volt olyan bongeszoje, hogy az oldalakat tomoritve toltotte le, kevesebb adatforaglmat haszalva igy, de most nem talalom. Van valami alternativaja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest