Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Regen az operanak volt olyan bongeszoje, hogy az oldalakat tomoritve toltotte le, kevesebb adatforaglmat haszalva igy, de most nem talalom. Van valami alternativaja?
-
anorche1
őstag
válasz
Fox Mulder #31635 üzenetére
Ez nagyon fura. Nalami i8+, legfrissebb public beta ios12, es akad, gorgetni alig lehet, tabvaltas meg meg tobb masodperces muvelet
-
anorche1
őstag
válasz
Fox Mulder #31623 üzenetére
Mas platformokon, mas bongeszokkel mukodik. Ha mindenhol mashol jo, csak egyetlen egy esetben nem, akkor szerintem nem az oldallal lesz a gond.
De a webfejlesztes tavol all tolem, nem ertek hozza. Csak megjegyeztem, hogy azert a safari igen is cserben tud hagyni. -
anorche1
őstag
válasz
csokito100 #30745 üzenetére
Passz, meg wp -n lattam ezt a funkciot, de ott se hasznaltam, nincs ra szuksegem, bem szoktak hivogtani.
Wp-n talan kezdetben app volt, utana beleintegraltak a beallitasokba, de ez nem tuti. -
anorche1
őstag
válasz
csokito100 #30743 üzenetére
Egyszeruen tiltja az osszes rejtett hivoszamas telefonalot
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne a safarival, hogy ha bejelentkezek mondjuk mobilarenan, majd atvaltok progardverre, akkor nem vagyok bejelentkezve. Ha bejelentkezek, es vissza megyek prohardverre, akkor meg itt nem vagyok jelentkezve.
Loginnal jobb oldalt mind 3 dolog be van pipalva.Szerk.: chrome -ma is ezt csinalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest