Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz opr #2475 üzenetére

A számoknál azt az időszakot vettem bele, amikor csináltam. Ennek 10 éve, akkor volt még 20 Milláért panel, sőt, 12-ért is.
    A(z akkor) 150 Millás ingatlanokhoz te kezdőként hozzá se nagyon jutottál, az ilyenek már eleve az irodavezetőt/vezető értékesítőt keresték (akit persze pont emiatt esélyed sem volt soha beérni), és ezek már inkább illuzionisták voltak. Egy ilyen kaliberű körben mozgásnál már alapfelszereltség (továbbra is 10 évvel ezelőttről beszélek!!) a Cadillac/Lincoln/Lexus/Mercedes, egy komolyabb óra és öltöny (lehet h ma ez már az 1 Milliárdos kategória, nem tudom). De itt is komoly előny, ha emellé 18-40 közötti dekoratív hölgy sikerül legyél.

Teljesen megértem amit levezetsz, pont ezért nem vennék fel ingatlanost én sem, de az emberek nagy része nem akar ezzel foglalkozni, plusz a kapcsolati tőkéjük miatt fordul ingatlanosokhoz (akiknek aztán vagy van, vagy nem -- tíz éve én is sok érdekes embert ismertem meg, de ha ma újra kezdeném akkor nulláról kellene). Meg mert meghaladja a képességeit a fotókészítés/szövegírás, pedig szerintem egyik sem nagyszám, pláne hogy ma már egy mezei iPhoneal/Androiddal is igen komoly képeket lehet készíteni, ha ért hozzá az ember.
    Vagy épp az árazás, olyanokkal van tele ez a topic is :D Nekem is volt olyan, hogy azt mondtam a kedves megbízónak, hogy ugyan most magam (a jutalékom) ellen szólok, de ezen az áron 5 év múlva is árulni fogja...
    ha nem lenne igény erre a szakmára, már rég kihalt volna. Mi érezzük magunkat szerencsésnek, hogy nincs szükségünk ilyenre :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák