-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz scarbantia #51647 üzenetére
Szomorú ez...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Dhampir
félisten
Szerintem az egy Edgenek a képe, ha a fentire gondolsz. Mást nem látok.
-
franc0
őstag
Szerintem az volt a ciki hogy workstationbe nem volt numpad.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Shatterstar
aktív tag
Munkaállomás vékony kivitelben? Ezek se normálisak ott a Lenovo-nál Azt még lenyeltem mikor szigetes billzetet raktak a gépekbe, sőt még akkor se átkozódtam mikor a touchpad-et megváltoztatták,de hogy már záróretesz sincsen az egyszerűen elfogadhatatlan!!! Mindezt workstation és business class néven árulják továbbra is Ahogy Babi néni mondaná ez kibaszottul ergya
Why are you wearing that stupid man suit?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CES 2025: AI a grillsütőben
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Külpolitika
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv WIFI 6 gar
- Toshiba Satellite C660 laptop, notebook