Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Francia91 #77200 üzenetére
Az stimm, sose használtam még ezen a monitoron az analóg bemenetet.
Viszont benéztem, mert T400-on nincs is Display Port, csak az X220-on, azzal kevertem.
Szóval adott egy VGA (DSUB) kimenet, és egy ekkora monitor..egyesek szerint ezen a kimeneten is elérhető a tűéles kép FHD felbontáson.havri
-
-
félisten
-
btudos
nagyúr
-
soldi3r
veterán
-
félisten
-
longwild
aktív tag
válasz FoxiestFox #77210 üzenetére
Szia!
Köszönöm, de a kényelmes hordozhatóság is szempont lenne és sokszor olyan érzésem van, hogy a T400 kategóriába tartozó súlyúak sem az igaziak már erre.... ettől nagyobbat már végképp nem hurcolnék. :p
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
félisten
-
tothjozsi96
addikt
Úgy néz ki sikerült a T9600-as processzoromat alulfeszelni, most már nem dob kék halált sem a Windows. 20 percen keresztül futtattam a Prime95-öt és most úgy tűnik stabil.
Ezek az értékek jónak számítanak? -
Sanyig4
tag
Megbontás nélkül ki lehet deríteni hogy pontosan milyen kijelzőpanel van egy Thinkpad-ben?
-
Tikakukac
titán
válasz NonPiskóta #77223 üzenetére
Ezen belül ez lehet vagy 3 altípus, én sem viccből bontom ki a kijelzőket, mert nincs jobb dolgom elhiheted.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
brd
nagyúr
válasz tothjozsi96 #77218 üzenetére
Olvasol is, vagy write only vagy?
The only real valuable thing is intuition.
-
degas2428
tag
Sziasztok! Vettem egy t420 laptop-ot s nem látja az nVidia-s kártyát. Előfordulhat, hogy nincs benne csak az inteles?
-
HSM
félisten
válasz Aethelstone #77233 üzenetére
Teljesen könnyű... Azért vannak nála lényegesen könnyebbek. Jó gépek, de nem éppen a legkönnyebbek. Kézben használatnál elég hamar kiütközik a különbség egy 2kg-os T420 és egy 1,5kg-os X220 között. Nem is beszélve az 1kg körüli 10" körüli gépekről.
-
brd
nagyúr
válasz tothjozsi96 #77230 üzenetére
Ne fusson az RMClock, amikor átírod (azért, mert kilépéskor menti a beállításai, biztonsági okokból, így felülírja), ezt pár hozzászólással később írtam.
The only real valuable thing is intuition.
-
degas2428
tag
válasz Aethelstone #77234 üzenetére
Fel akkartam tenni az nVidia drivert de nem talált hozzá hardware-t. Kiadtak a t420 -as szériából olyat amelyben csak az integrált videokártya van?
-
HSM
félisten
válasz Aethelstone #77236 üzenetére
Szerintem félreértetted. [link]
Dehát nyilván a kis méretnek is megvannak a maga kompromisszumai. Én inkább bevállaltam a T420 nagyobb súlyát. -
eddie1978
senior tag
X200s Ultrabase-ben csak 100Mbs LAN-on. Gépbe dugva a kábelt, megvan a Gbs. Linux mint 17.1 Live alatt is ez van. Majd berakom az Arch HDD-met is és megnézem ha végeztem a backup másolással, de fura.
Driver? Fekete kakas áldozat? ...?
-
Aethelstone
addikt
válasz degas2428 #77238 üzenetére
Az szívás. Elvileg ha jó driverrel próbálkozol, akkor látnia kellene(feltéve ha van). Volt egy T410-es Lenovom, ott valami olyasmival szívtam, hogy a lenovos driver nem működött korrektül és valahonnan az nvidia honlapról kellette vadásznom valamit, ami használható volt.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
donjohnson
addikt
Michelisz-ék is Thinkpad-et használnak
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
tototos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest