Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Tikakukac #76225 üzenetére
Oké, ha van 2400MHz-es, CL8-as ramkited, úgy könnyű alaposan tesztelni, nekem csak egy 2133MHz-es CL11-es kit állt rendelkezésre, erősen korlátozott képességekkel, azzal csak erre futotta. Mellesleg az órajel emelése a késleltetést is javítja, szóval 2133Mhz CL11 időzítésben is jobb az 1600Mhz Cl9-nél.
"Másodsorban meg próbáljuk kiölni azt a hülyeséget, hogy erős proci>SSD pórnépnek."
Mindkettő másra jó. Én ugyan nem vagyok pórnép, de továbbra is 100X inkább vennék +30 000 forintból egy modernebb, erősebb procis és több ramos HDD-s gépet, mint egy gyengébbet SSD-vel. Gondolok itt pl. T400+SSD helyett T410 vagy T420-ra HDD-vel. Persze, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki igényeinek meg mégis a régebbi technika + SSD feleljen meg jobban ugyanazon pénzügyi keret mellett.Csak hogy egy nagyon hülye példát mondjak, ami a közelmúltban téma volt itt... A gyenge Core 2 Duo procin és régi IGP-n nem fog szépen menni a FHD Youtube SSD-vel, míg egy második generációis i5 röhögve lejátsza HDD-vel egy röccenés nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest