Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
hogy mit rejt el, azt nem tudom, egyelőre semmi nem hiányzik. ha nekiállok meghallgatni a zenéimet sokkal komolyabb rendszeren, annak két folytatása lehet: vagy megállapítom, hogy ez de szarul szól, vagy megállapítom, hogy ez mennyivel jobban szól, mint otthon. előbbi szimplán szomorú dolog, utóbbi sok-sok pénz elköltésével jár, és akkor meg azért szomorú. szóval sehogy se lesz jó vége
hanyas vagy, te disznó?
-
HSM
félisten
válasz qnadam #75652 üzenetére
Igen, ez így igaz. Nekem is a 2000Ft-ért vett Audigy1-ből lett szépen végigjárva a szamárlétrát (és a Hardveraprót ) a 26 000-es Auzen X-fi...
Mondjuk ezzel és a 10K-s fülesemmel már meg voltam annyira elégedve, hogy ne akarjak fejleszteni rajta. Itt már úgy érzem, hogy a fülem a határ.[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Megnéztem a javasolt beállításokkal, hát nekem mind2 módban ugyanúgy sárga részlegben mozog a latency, a probléma még mindig fennáll. Érdekes, hogy mikor az adott játékban történik a latency ugrás, akkor a program nem mutatott semmi kiugrást, maradt sárgában de azt atom stabilan hozza. Ezt AMT + WiFi mérésnél néztem. Szóval most már tényleg nem értem mi a gond
USB WiFi-vel is ugyanabban a részlegben mozog az egész. Csak azzal nincsenek latency ugrások magában az adott játékban amivel próbálom. Érdekes...
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Tim82
félisten
Mindenki Audigy-vel kezdi, én is azzal kezdtem, én asszem Audigy 2 ZS-vel 3k-ért anno.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #75656 üzenetére
A Behringernek egy komoly baja van, a fejhallgatókimenet nem erősített és közepesen szól. Külön fejhallgatóerősítővel persze ez megoldható. De ha eleve erősítőre dugod, ez nem igazán gond.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #75658 üzenetére
Annyit bőven megér, én még január elején kb. 11k-ért vettem 2 db-ot és azt a pénzt is megérte.
-
Tim82
félisten
válasz soldi3r #75660 üzenetére
Azt én használtan vettem, 18k-ért. Újonnan 22-25k körül van itthon, ha lehet kapni.
-
HSM
félisten
Ez tényleg az. Erre sajnos nincs ötletem.
(#75655) Tim82: Én is Audigy 2 ZS-el kezdtem, csak én még akkor vettem, amikor nagyon friss volt, majdnem 30 000-ért. Csak azt aztán eladtam, az akkori asztali gépemmel együtt, inkább másra kölöttem az árát. Aztán mikor megint lett asztali, már egy Audigy 1-et vettem bele inkább, "az a legolcsóbb" alapon. Aztán már nem volt megállás a lejtőn.
-
Kube
senior tag
válasz soldi3r #75660 üzenetére
Itt vettem x-fi hardveraprón, 15k + másfél év gari. Eredetileg 20-ért akarta, de alkudtam ész érvekkel és azonnal igent mondott rá. Szóval ha kifogod a megfelelő eladót, akkor reálisan ennyiért betudod szerezni. Szerintem jó vétel volt, mai napig sem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #75665 üzenetére
A '82 a születési évem...
Nem, egyszerűen 2002-ben vettem az első saját gépet, hangkártyát meg talán 2007-2008-ban (nem ugyanabba a gépbe).
Volt még 486-os korban valami SB16 kompatibilis cucc, ami persze nem működött, szóval én gyerekként-kamaszként jóféle pc speaker hangokkal játszottam...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nekem a kilencvenes évek végén lett egy isteni-csodálatos-kiváló ess1868 a p1 gépben, onnan viszont nagy ugrás volt a következő 950-es duron, és ott már az alaplapi hang volt divatban szóval nekem egész életemben csak egy hangkártyám volt
egy ilyennel szemezek, ha a w520 rosszul szól, lehet ez lesz belőle
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
félisten
Ó, az nekem is megvolt. Ha jól emlékszem, 2000 után nem sokkal lett meg az első saját gépem, egy 386, dossal, hangkártya nélkül. Pár hónappal utána 486, SB16-tal, aztán egyből Pentium3, szóval én már a modern időkben jártam végig az oldschoolt is. Viszont ha egyből jó géppel kezdek, valószínű sosem ismerek meg egy csomó régi, de jó játékot, úgyhogy nem bánom, hogy az első pár gépem apám munkahelyéről az előző évtizedben nyugdíjazott, azelőtt garázsban porosodó technika volt.
-
Tikakukac
titán
Sokszor kérdés, most megnéztem: 75k bruttó a 3 évről 5 év gari kibővítés X és T és W gépekre.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
nekem volt egy turtle beach santa cruzom is w7 alá nem volt driver, utána álltam át only alaplapi kártyákra
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Uzi74
senior tag
Audigy2Nx-et használok fejhallhatóerősítőnek, ezeknél a régi creative cuccoknák szerintem a driverek nincsenek már a helyzet magaslatán, ami (ugyan nem sok)kék halálom volt eddig ott mindig be dugva az usb portba a hangkártya kábele, szerintem ő a bűnös.
Ha minőségi zene kell, inkább a HRT microstreamer-t dugom rá, ott driver sem kell (USB audio szabvány miatt), telefon is meghajtja külső dac-ként.
-
félisten
-
rgeorge
addikt
Nálam ezek jártak: AdLib, SoundBlaster, Gravis, SoundBlaster Live!, Terratec.
Most már nem használok PC-t, így marad a W520 Conexant-ja és a Dell integráltja.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
-
Francia91
veterán
Én pedig egy Creative SB0090-essel kezdtem a témát, aztán most jött a Musiland 02 US Dragon, hogy egy ideje laptopom van
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Ha minden igaz, holnap tudok venni egy x200at dokkolóval, mire kell figyelnem, mit kell majd átnéznem? És még egy dolog a dokkolónak van külön tápja vagy annak jó az x200 töltője, ja és azt mondja az illető hogy az akksi jó de esetleg lehet valahogy egy gyors tesztet csinálni?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
HSM
félisten
Hmm... A kékezés az nem jó. Reméljük tényleg csak Audigy driver.
Az a streamer jó cuccnak tűnik.
(#75677) Francia91: Nekem is az SB0090 volt az "újrakezdős" hangkari, verhetetlen ár/érték aránya volt, mikor 7-8 évesen már 1-2 ezresért utánad vágták a makulátlan kártyát. Minimális befektetéssel lehetett hatalmasat lépni hangminőségben bármilyen integrálthoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
ftb01
tag
Hali,
tudnátok ajánlani hátizsákot, t440-hez? Napi használatra kellene.I’ve got the chance I have to try
-
Chaser
legenda
válasz beloadjoker #75678 üzenetére
65W töltő gyakorlatban jó hozzá, tán' 90-est ír, de megy róla a dp is
akku nagyon egyszerű, powermanagerben megnézed mikor gyártották, mennyi ciklus van benne és ki a gyártó, /-os elhasználtságot aidaban könnyebben ki tudod olvasni, ha nem panasonic az akku és sok ciklusos, több éves, az egész biztos hogy már nem sokáig lesz jó, ha nem-kilógós 6 cellás akkor biztos nem panasonic, ha 9 cellás van rá némi esély
tesztelni mint minden notebookot, portokat amit csak tudsz, aida stressz, hdd ha van sentinellel, pixelhibák keresése, jól átnézni nem repedt/törött, gombokat kipróbálni, mindet, mert tud mókás lenni mikor 5-6 gomb döglött, wifi/bt megy-e, stbstb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
Át is vettem, ezúton is köszönet a maximálisan segítőkész és kedves értékesítőnek!
A dokkolótartó pöckök nagyon egyszerűen kivehetőek, ezután meg kb. bármelyik Thinkpaddel, illetve dokkolóval kompatibilis az állvány. Nálam X220 meg Ultrabase Series 3 van tervben, meg egy Fujitsu P22W-5 van tervben, azt még nem tudom, hogy a VESA kompatibilis lapra szerelve vagy simán talppal együtt rátéve az állványra lenne jobb majd használni.
-
veterán
zsákmányoltam egy ilyet. nem akarja valaki olyanra cserélni, amin numpad is van?
hanyas vagy, te disznó?
-
Tikakukac
titán
válasz qnadam #75688 üzenetére
Volt fent nemrég, 2-3 hétig is kb. gondolkoztam rajta, de rájöttem, hogy felesleges nekem. A multis IBM-est jobban kedvelem mert ehhez könnyű a pótlás, össze gombot lecserélem rajta 600 forintból.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
xcds
őstag
Ez a bejegyzés van, hogy egy másodpercen belül 70-szer is szerepel az eseménynaplóban, összesen meg sok ezerszer. Cseréljek drivert? Vagy ez ilyen? A win7 saját driverét használom, mert azzal alvó módból visszatérve azonnal van net. intel 5100-at cseréltem 5300-ra egy éve kb, de csak nemrég vettem észre ezt. :
"A(z) netw5v64 forrásból származó eseményazonosító 5002 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevő nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevőt a helyi számítógépen.
Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.
A következő információk tartoznak az eseményhez:
\Device\NDMP7
Intel(R) WiFi Link 5300 AGNA megadott erőforrástípus nem található a programkódban."
-
Kzo
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy T420-ba létezik olyan gumi HDD tartó amivel normál nagyságú 2,5-es HDD-t bele tudok tenni a gépbe, nem csak slim-et ?
-
Kube
senior tag
Valakinek járt már szervizben a thinkpad gépe? Nekem az adapter úgy serceg, hogy már dolgozni se tudok mellette, bevinném garanciába. Valamint a HDD is lehet, hogy cserés lesz a kattogás miatt, de azt kétlem. A legfontosabb az adapter. A legjobb lenne, ha helyben cserélnék, de ha nagyon ragaszkodnak hozzá akkor le kell adnom a gépet is. Itt érdeklődnék tőletek, hogy ha valaki adta már le, akkor hány nap/hét volt az átfutása a dolognak?
-
metal01
őstag
Nem valószínű, hogy helyben megcsinálják. Be kell a gépet vizsgálni és az alkatrészeket megrendelni. Nem biztos, hogy van nekik helyben raktáron. Anno amíg a T400-am garos volt én a Deltához vittem mindig. Max. egy hetet volt bent, de volt, hogy 2-3 nap múlva vihettem. Változó...
-
Kube
senior tag
válasz metal01 #75694 üzenetére
Nekem csak az adapter lenne a lényeg, örülnék ha ezt helyben is meglehetne oldani. Székesfehérvárra tudom elvinni, hozzám legközelebb ott van csak szerviz.
(#75695) soldi3r:
A HDD-t gondoltam, hogy nem. Viszont az adapter brutálisan serceg, minden ingadozást hallok, ha görgetek vagy jobban használja a gépet egy ablakváltás, minden műveletemet más frekvenciájú sercegés követi, ami irgalmatlan hangos[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Hát hangosabb a gépnél akármilyen messzire teszem csak úgy ömlik belőle a sercegés. Először azt hittem a monitorom, mondom mi a fene, vagy az egér csinál valamit, vagy csak nincs jól árnyékolva valami. De mondom ott a hangkártya is meg minden, eddig nem volt gond az asztalinál. Na akkor felfedeztem, hogy az adapter a bűnös. Ez nem lenne baj, csak engem már nagyon zavar, legalább lenne folyamatos vagy halkabb. Némi zenével tudom elnyomni a sercegést egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- Wenger laptoptáska 17,3"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest