Hirdetés
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Gondwana #76148 üzenetére
Sajnos nem igazán találtam ezzel foglalkozó írást, pedig tényleg érdekes lehetne, már csak mítosz ez, vagy valóság.
(#76149) lacus83: Sokkal-sokkal rosszabbnak képzeled, mint amilyen egy jól összerakott HDD-s rendszer, szerintem ez a fő gond.
(#76150) Francia91: Igen, beszéltük is régebben ezt a két dolgot. Amúgy teljesen érthető is, hogy a rendkívül nagy méretű adatfile-ok megnyitása jóval több idő lehet HDD-ről, főleg RAID nélkü, ahogyan a soktízezer file-os szervízprogramra is ugyanez igaz, ott a gyors keresési idő szól bele sanszosan az SSD javára. Ugyanakkor nálam tipikusan nincsenek ilyenek. FF megnyitási időkben sem tapasztaltam lényeges eltérést.
(#76170) dying_star: T420-nál ez van, és az 1600*900-as. Szóval nem egészen értelek, én is nagyfelbontás párti vagyok. Pláne, hogy képminőségre a T420 nagyfelbontásúja (ami a gépek nagyrészében van AOU) kifejezetten pocsék.
Szval plíz ne forgasd ki, amiket írtam, én nem a sz@r kijelzőket "védtem", hanem azokat, amikkel jól lehet dolgozni, kényelmesen, de nem tudnak szuper betekintési szögeket és impozáns színteret és átmeneteket. Mint pl. amilyen a T410 Samsung 1440*900-as panelje volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest