- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhajohn
tag
Vajon az új engine-ben megoldják már azt, hogy a ssr ne legyen ennyire zavaró? A legjobb lenne az összes tükröződést cube map-re vagy akármire cseréni. Én alapból nem vagyok híve annak, ha egy játék kizárólag a ssr tükröződést használ, de ebben a játékban talán a legrosszabb, amit valaha tapasztaltam.
-
GodGamer5
addikt
Remélem azért odateszik a látványt, mert ma már elég kopottas.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DiamondBack #13 üzenetére
Erről nincs még infó ahogy látom, de minimális változás szerintem azért várható.
Live-Die-Respawn
-
MikeWazowski
veterán
válasz DiamondBack #13 üzenetére
Ez érdekelne engem is. Mondjuk tuti h nagyobb lesz a gépigény, kérdés inkább h mennyivel...?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
DiamondBack
senior tag
PC-n várható gépigény növekedés a motor upgrade miatt?
-
- = Zk = -
félisten
-
Frod
addikt
válasz - = Zk = - #10 üzenetére
Csak a konzolok crossplay-esek egymással.
A te pc-s játékod semmiben nem zavarja, én nem fogalmaztam konkrétan (bár a szövegkörnyezetből szerintem lejött, hogy PS-ről beszéltem): arra céloztam, hogy jelenleg az oldgen/currentgen lobbikat fogják vissza a régi hardveresek, pl. betöltés során.
(Mi már rég a startponton állunk, 4-es cimborának kell jó egy perc mire megjelenik!, sőt, van, hogy csak start után, stb.)Do you see the white shadow?
-
- = Zk = -
félisten
Mih?
Pc konzol együtt játszik? Crossplayes a hunt?!
Vagy nemèrtem az ènnpc gameplayemet egy ps4 MM-et miben zavarja" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Frod
addikt
A pc az elsődleges platformjuk, Steamcharts szerint van kb havi ~30e egyedi játékos mostanában, el lehet képzelni akkor konzolon kb pár ezren lehetnek még.
Egyrészt értelmetlen is lenne megtartani a jelen buildet a régiek miatt, meg vissza is fogna mindenkit.
(PS5-ön pl van már 60 fps patch jóideje, el nem tudom képzelni ki az a mazochista, aki az o.g. Ps4 verziót tolja még 30-cal. Plusz a matchmaking is miattuk tetű lassú, mert 3x annyi idő mire meccsbe kerülnek.)Do you see the white shadow?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit pontosítottam.
Croissant:
A hivatalos bejelentés ennyit ír:
"Ending support for PlayStation 4 and Xbox One consoles with a free upgrade available for PlayStation 5 and Xbox Series X|S players"
Én ezt úgy értelmeztem hogy prevgenen már nem lesz játszható egyáltalán. (max elindul a program, de nem enged semmit elindítani menüből)
Live-Die-Respawn
-
Croissant
aktív tag
-
Frod
addikt
Bár a hír kétségtelenül nem állít valótlant, de szerintem nagyobb horderejű tény az engine-csere és, hogy végre lesz natív nextgen változat, és csak apró, mellékes kiegészítés e mellé, hogy a régi gépeken megszűnik a játék.
Do you see the white shadow?
-
Croissant
aktív tag
Ez a cím és alcím választás egyszerűen zseniális lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos fejegységek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest