Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
teleguru
csendes tag
Igen. UNITY felület alatt jelentkezett... Most hogy XBMC live van felhúzva X-re egy ubuntu64bit serverre semmi probléma. Jelenleg film lejátszás közben is max 40%ig kúszik fel a proci. A többit a vkártya elintézi. Proci max40C VPU max 70C volt eddig.Lejátszásnál tudja a 60fps-t is, de láttam már egyik filmnél 90fps-t ne kérdezzétek miért. A kép javítás be van kapcsolva XBMC alatt.
Képet hamarosan dobok a kártya moddingról. Semmi kül amúgy a legalsó lamella sort kell levágni + van egy távrtartó sor középen. Azokat szépen először apró hajlításokkal kitöröd majd flex-xel óvatosan kitisztázod.Egyébként ha szeretnétek szívesen .iso -ban felteszem vhova a 8gb os pendrive tartalmát ami az eddigi szenvedésem eredményeként működik most a micro serveren. Így egy 8gb os tetszőleges pendrivera kitömörítve elvileg elindul. Konkrétan:
Ubuntu 64bit server
Xbmc live HDMI-n TV-re indulás után kiteszi a képét 5perc után elalszik, ekkor az XBMC elalszik TOP lekérdezésnél serverből 2% erőforrást és pár MB memót foglal. 03.25.-i kiadás.
Transmission 2.50 :9091en hallgat, minden ip-ről fogad. /mnt/disk2/download-ba tesz
PureFTPd
SambaNem tudom, hogy feszt csökkent-e a VPU-ban de az tuti hogy nagyon hűvösen működik mióta az NVIDIA drivert kernel szinten beépítettem. Ha jól emlékszem a legújabb driver van jelenleg fent 295. ...... Opciók nem nagyon voltak az install-nál de ha folyamatosan fullon menne a mag szerintem olyan 80-90C körül lenne a proci hőmérséklet, tehát van benne skálázás. Nem??? Eddig nagyon meg vagyok elégedve amit ki tudtam hozni a gépből. Ha megy a torrent letöltés akkor is 2% alatt van a terhelés. A CPU 25-30C, VPU meg 30-40C fok körül.
UNITY alatt felrakott driver 295. .... mutatta grafikusan hogy a magot alacsonyabb frekvenciára rakta mikor nem volt terhelés alatt. 250Mhz re emlékszem.[ Szerkesztve ]
Új gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
teleguru
csendes tag
Nem zavar be! Tökéletesen "muzsikál" csak még a linux-xal szenvedek. 8gb os pendrive => ubuntu live telpítve, az összes frissítést és drivert feltelepítve működött minden, hang, hd video. Az nvidia drivere hasonló kinézetű volt mint windows-on. Az írom múlt időben mert a hosszú hétvégén megpróbálok feltenni vagy geebox-ot vagy XBMC live-ot [link] Amúgy egy és ugyanaz a kettő
Ezt találtam még, hátha segít valakinek: [link]
Anno én is innen vettem a GT520 ötletét. Az ATI kártyáknak nem valami fényes a linux driver felhozata, illetve még az járt a fejemben hátha ki tudja nyerni később az OPrendszer a CUDA adta erő többletet. Emiatt lett az 1Gb os és 48szálas cuda kártya. Még mielőtt valaki leírja h teljesen felesleges volt megvenni ezt a kártyát erre.Új gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
zsolt501
nagyúr
-
PrinczA
őstag
Sharkoon 4cm Lownoise - 4044951005468 tápba való beszerelés után:
Változás a hangban:- a géptől egy méterre: ~36dB (~36dB-ről, nem csökkent)
- a géptől három méterre: ~35dB
- a gép hátánál: ~49dB (~46dB-ről nőtt (többször lemértem, szvsz a telefonom pontatlansága lehet a háttérben))
- a gép elejénél: ~45dB (~51dB-ről csökkent)
- a szoba alap "hangereje" ~33dBA szoba bármelyik részén (igaz nem nagy szoba) hallani lehet a gép hangját. Igaz egy működő Tv készülék elnyomja.
Hát, nem estem hasra tőle. -
PrinczA
őstag
Hang:
Változások a hardverben:
- Kicseréltem a gép alá tett csőhőszigetelő csövet egy puhábbra (255HUF)
- Bekerült a gépbe egy ODD (PIO DVD-RW)
- Bekerült még egy kalódó HDD (most 3 van benne)
- pertlisítettem a HDD kereteketVáltozás a hangban:
- a géptől egy méterre: ~36dB (~40dB-ről csökkent)
- a nyitott ODD elé téve: már nem mérhető
- a nyitott ODD nyíláson bedugva a gépbe: már nem mérhető
- a gép hátánál: ~46dB (~62dB-ről csökkent)
- a gép elejénél: ~51dBJavul ez, javul.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezen az oldalon van magyar leírás: [link] Bios Hackelés rész alatt.
Ami különbség, hogy az AHCI.zip-el nem kell törődni.A moddolt BIOS-t pedig innen lehet letölteni: [link] Erre csak annak van szüksége, aki szeretné a belső SATA portot és a hátsó eSATA portot is AHCI üzemmódban járatni. (gyári BIOS csak IDE módban járatja)
A kicsomagolt és USB pendrive-ra telepített cuccokra másoljuk fel ezt a ROM-ot, lehetőleg ugyanolyan néven mint már ott található a ROM.
Ha minden jól ment lett egy bootolható Pendrive-unk néhány DOS állománnyal és a moddolt BIOS-al.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
Végül is találtam [link] itt és így még szállítást sem kell fizetnem, ha a terméket a boltba kérem, az meg itt van nem messze.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
A sharkoon 4x4x2-es hűtőt én is vennék, de nem találok sehol ahol lehetne kapni.
Ha valaki talál vagy vásárolni akar rendelhetne nekem is persze kifizetem.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Ez a berezonálás nálam is előfordult, mert a HDD-k különböző sebességen pörögtek illetve ezek rezonanciája egymást erősítette fel.
Ezt úgy sikerült megszüntetnem, hogy a HDD-ket átrendeztem (már ez is sokat segített) majd a rezonáló részeket szigeteltem, illetve maga a gép ház alá is egy rezgést elnyelő szivacsos anyagot helyeztem ami által a rezgés 0 lett.
Szóval a rezgés sajnos nem egyedi ezt a rezgést a HDD-k okozzák amik akár egymást is erősíthetik, ezt valamikor fizikából tanultuk is hogy ennek a jelenségnek mi a neve, de ezt most ne kérdezd.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Adnak hozzá csavart, a csavar a készülék ajtajára van felcsavarozva az alsó részen található, illetve a hozzá való torx csavarhúzót is az ajtón keresd.
-
zsolt501
nagyúr
És ez is befér és jóval erősebb [link] itt egy kicsit méretesebb a borda de még szépen befér és az hogy a másik oldalára is átlóg az sokat segíthet a hűtésén.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt találhatsz pontos értékeket:
⭐ Stella
-
Billu
aktív tag
Igen
HP ProLiant MicroServer
1920x1200 @ 60Hz[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest