Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Tepsifüles #998 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy raid1 az nem mentési, inkább hibatűrési megoldás.
Ha tényleg fontos az adatok védelme, én csinálnék rendszeres időközönként valamilyen automatikus vagy kézi mentést egy a szervertől független tárolóhelyre.Mert ugye az adatok nem csak hdd elszállás során semmisülhetnek meg, hanem mondjuk véletlen törlés esetén is, akkor pedig hiába van raid...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Tepsifüles #998 üzenetére
Ez nem az ML110 topic
Azért linkeltem neked ezt a topicot, mert feleslegesnek tartom a céljaid eléréséhez azt a drága szervert.
Negyed áron kihozhatsz belőle ugyan olyat: HP Microserver cca. 45000 Ft.⭐ Stella
-
Tepsifüles
tag
No akkor a tippeknek köszönhetően kis copypaste és itt folytatnám:
Abban kérném a segítségetek, hogy otthonra szeretnék (kb 4 gép kiszolgálására) egy szervert összerakni. Legfőképp (szinte 90%ban) adat tárolásra (filmek, zenék, fényképek párom és az én "házifeladataim" ) kellene.
Utánaolvasgattam a dolgoknak, és arra gondoltam, hogy egy RAID1 -s Ubuntu/openSUse OP rendszeres géppel valósítanám ezt meg. A Raid azért kell, mert rengeteg családi kép/videó van és készítünk, és "majd egyszer ha lesz időnk kiválogatjuk " alapon összegyűjtenék egy helyre a sok gépről, és mivel 3 éve volt egy vinyó elszállásom rengeteg nem mentett kép/videóval, ezért ezt gondoltam biztonságosabb megoldásnak. Annyi kis plusz feladata lenne a vasnak, hogy hébe-hóba melóhelyről, vagy vidékről feltöltenék rá kisebb filéket (képek, napi feladat, ilyesmi).Ugyanakkor a cégnél ahol dolgozom (kis vállalkozás pár fő max 6 munkaállomás), szintén szükség lenne egy ilyenre, hogy a kollégák a melómentéseiket(tervek, rajzok, táblázatok, doksik az nc gépek a munkafiléket) egy helyen tárolják. Ugye itt a raid azért kellene, mert őőőő nos lusta vagyok havonta mentegetni, és inkább év végi leálláskor csinálnám meg, ha viszont gond van év közben akkor legyen miről pikk pakk újrainduljon a rendszer, és ne vesszenek el adatok.
No ami a post lényege lenne:
1. HPQ szerver ProLiant ML110-G7 QC E3-1220 3.1Ghz, 2x2GB UDIMM, 2x500GB LFF NHP SATA, B110i, DVD-ROM, 1x350W + 3év NDB Care Pack (ez az a vas amit kinéztem) szerintetek alkalamas e ezekre a feladatokra (a céges büdzsé 250bruttóig terjedhet)?
2. A Raid1 ugye bőven elég egy ilyen feladatra?
3. A rendszert úgy gondoltam felépíteni, hogy lesz 1db kicsi (max 120gigás) rendszer vinyó, és 2db 1,5-2 terrás raidbe kötve. VAGY 2 db 1,5-2 terrás vinyó?.
4. Milyen OP rendszer legyen? (Valamennyire Windowsban és Linuxban is otthon vagyok).
5. Kicsit off a kérdés, csak nem akarok annyi topicot nyitogatni: milyen routert ajánlatok ezeknek a kiszolgálására? (igazság szerint most elég hányás módon van megoldva a kábelezés, és wirelessben gondoltam megoldani a hálózati elérhetőségeket (kivétel a win3.11-98as gép, mert nem tudom találok e drivert egy usb stickes/kártyás megoldáshoz).Linuxot azért tennék rá, mert szervergépként talán biztonságosabb, mint egy windows illetve a melóhelyen mindenféle OP rendszer van a gépeken (win 3.11-win98-win7) továbbá kivételesen minden legális, wiszont egy windows server OS már túl drága .
[ Szerkesztve ]
Sabee
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Összeraktam az a réggebbi hozzászólásomban írt konfigot. A rendszer, a Win7 egy Samsung 470-s SSD-n van. Adattárolásról pedig három HDD (2 és egy 1 TB, illetve van még egy 640 GB-is) gondoskodik.
Telepítés gond nélkül zajlott, miután megcsináltam a BIOS mod-ot. Így már van AHCI mód, megy a TRIM is.
Amire használom: 20"-os monitoron mint PC, 46"-os TV-n mint HTPC, amúgy meg 24 órában megy a torrent.Eddig nagyon elégedett vagyok vele, a hangja kicsit hallható, de nem zavaró, simán tudok aludni is 3 méterre tőle. Böngészés és általános használat közben is jól muzsikál. A Youtube-on található 1080p-s videókkal megküzd, de még élvezhető.
Filmeket XBMC-vel játszok le, és hála a DXVA-nak, minden mkv konténerben lévő filmemet szépen viszi. Van pár blu-ray rippem is, a lejátszás OK, bár a beletekerésnél már tapasztaltam némi lagot.
Hangkártya hiányát egyelőre a DAC orvosolja, majd jön egy rendes HDMI-s házi-mozi erősítő hangfalakkal, mint a rendszer befejező eleme.
Összességében nagyon jó vétel volt.
Aki kicsit is hezitál a vételén, ne tegye. -
Thusor
őstag
Nekem is jelenleg egy D-link DNS-313 van szolgálatban. Kinőttem. Már nem hezitálk, meggyőztetek így tegnap meg is rendeltem a gépet. Remélhetőleg hamarosan át is vehetem.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
641147
csendes tag
Két hónapja egy N40L pörög nálam, addig egy D-Link DNS-323 teljesített szolgálatot éveken keresztül. Meg voltam vele elégedve, ám mikor üzembe helyeztem a Microservert el is felejtettem, hogy volt valaha NAS-om.
Ne hezitálj, mert nagyon jó vásár és technika.
Hozzáfűzöm, hogy sok időm nem volt vele foglalkozni, de így is tökéletes.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerverről van szó, szigorúbbak az elvárások szerintem egy szerverrel.
Kibővítheted a garanciát bármikor.
És itt nem normál jótállásról van szó: bátyám gépében hangos volt a PSU, jelezte HP-nál, küldtek neki postán egyet és megkérték a rosszat küldje vissza nekik.⭐ Stella
-
-
Sky D.
tag
hogy vissza találjak .
[ Szerkesztve ]
Írj Privát üzenetet ha megkérhetlek!!! All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
-
bugizozi
őstag
Lehet jó lehet majd
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Thusor
őstag
válasz radi8tor #986 üzenetére
Az mitől függ, hogy tudja-e? Elméletileg ez a seagate barracuda green olyan mint a wd green winchesterek. Parkolópályára tudja tenni a fejet.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz radi8tor #984 üzenetére
Köszönöm az infókat. Nem gondoltam volna, hogy ilyen keveset fogyaszt. DVD-t írni pedig úgyis külső USB-s írót használok ami csak akkor fogyaszt ha használom. Akkor ezek szerint egyértelmű, hogy microserver lesz jövő hónapban a kiszemelt áldozat.
OP rendszerként pedig linux server menne fel, hogy ne kelljen vásárolnom. Torrentre pedig akkor transmission és transmssion gui menne fel hogy távolról is elérhessem.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gonodold át azt a fogyasztás dolgot még egyszer: Idle with 2 WD Green 2TB AV drives 25W - profi műszerrel mérve.
Továbbá én biztos nem bosszankodnék a lassú Dlink menüjével, hanem gyors uTorrent webUI-t használnék és Remote Desktopot (távoli asztali kapcsolat).
Ha DVD írót is raksz a gépbe, akkor még át se kell másolni a cuccokat írás előtt, de ez is növeli a fogyasztást - sajnos.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Thusor
őstag
válasz radi8tor #982 üzenetére
Természetesen jobban is bővíthető, de energiatakarékosabb is a fenntartása, mint egy nasnak? Mert úgy gondoltam, hogy 24/7-ben menne egyfolytában legalább 2x2TB Seagate Barracuda Green winchesterrel, hogy a jövőben ne nagyon kelljen bővíteni így tobb tárhellyel venném. Tehát így számolva a nas olyan 20-25W között fogyasztana. A microserver pedig kb. 40W körül menne egyfolytában. Tehát majdnem duplaannyi a fenntartása a microservernek és nem használnám ki a többletfunkciókat, hiszen csak torrent és adattárolás lenne. Az én netemet 25/1,5 simán kihajtja a NAS is (1,2 GHz proci, 256MB ram). Mi a véleményed, ennek a függvényében is jobban megéri szerinted a microserver?
-
-
Thusor
őstag
válasz radi8tor #980 üzenetére
Nem sokat egyenlőre. Pár GB kép és dokumentumok. A nagyobb helyet a torrentezés töltené ki, de az is addig amíg ne írnám ki DVD-re a sorozatokat, mert főleg azt töltök le. Tehát szerintem max 2 TB-on simán elférnék torrentezéssel adattárolással együtt.
-
Thusor
őstag
Szeretnék otthon kialakítani egy fileszervert. A cél torrentezés, adattárolás lenne. Szerintetek erre a célra melyik gazdaságosabb áramfogyasztás/használhatóság szempontjából, egy HP proliant n40l vagy d-link dns-325 nas?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ennyire nem vagyok jártas HP szerverekben, de arra tisztán emlékszem, hogy 3 féle Microservert harangoztak be tavaly év elején. Ebből 2 már megjelent.
Én láttam olyan moddolt házat, amiben a DVD olvasó helyén 4 db 3.5-ös HDD volt bent 90 fokkal elfordítva egymáson. Plusz RAID kártyával így 10 db HDD volt a gépben - 1 SSD a belso SATA portra egy pedig a hátsó eSATA-ba dugva. Ez utóbbi kettő 2.5" hdd volt.
Nem irigyeltem annak a Microservernek a tápját.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
slashing
senior tag
az áráról tudni valamit mert én augusztus elejére terveztem venni egy nl40-et ha az új is ilyen áron lesz akkor no problem de gyanítom hogy nem lesz még egy ilyen árleszállítás.
-
Rosep
senior tag
Nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Fogynak a boltokból az N40L-ek? (se ipon, se pc planet)
-
bugizozi
őstag
Ez majd érdekes lehet, egyszerű, de jó, viszont kár, hogy 2,5" nem kezel.
-
veterán
-
veterán
-
Thusor
őstag
Hogy tudom azt megnézni, hogy a Seagate Barracuda Green winchester parkolón van-e, ha nem használj az Ubuntu 12.04 Server? Valamint van linuxra olyan program amivel alulfeszelhetném a processzort az alacsonyabb fogyasztás érdekében?
-
yerico
senior tag
Remek hír lenne, ha nekem is alaplapcsere kellene, merthogy kell egy határidős teljesítéshez a megléte a hét végére A szervíz szerint ma hirtelen bebootolt rajta a linux, de tegnap már a cserét emlegettük, mert nekik se reagált semmire. Úgyhogy ha baja van, az tutitra hardveres.
Amúgy nincs valakinek eladó használt N36L vagy N40L-re? Kellene nekem is privátban egy fejlesztésre, amin Linuxot tudnék futtatni, rajta meg Apache/Tomcatet? A Hardverapro nem működik most.
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
Ezt nem értem, vagy csak nekem nem világos. Az MBR elméletileg a vinyókon van. Tehát ha kiveszem őket, akkor mininum odáig el kell jutni, hogy kapok egy bootképernyőt, és utána hal meg, hogy nincs oprendszer. De nekem semmilyen képernyőm sem volt, se kép, se hang. Indulásnál a HP jel pirosan felvillan, aztán átvált kékre, és kész.
Ja, és próbáltam bootolni CD-ről (az az elsődleges boot eszköze), de fel se pörgette a CD-t.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
yerico
senior tag
Van egy "kis" bajom egy új HP N40L-es Microserverrel.
Felköltözött rá egy Ubuntu server, akkor működött, azóta meg bekapcsoláskor csak fekete képernyő van, nem látok bootképernyőt sem, bios kiírásokat sem. Kivettem a vinyókat, úgy bootoltam volna, de semmi. Tapasztalt már valaki ilyet? A monitor jó, másik gép ad rá képet, install előtt a server is adott rá képet.
-
válasz Honkydoo #938 üzenetére
Mint fent említették már te is olvass bele a qbittorrent features-ben. Mindent tud amit az utorrent, legalább is az egyik összehasonlítás alapján.Linux desktopon verhetetlen.Viszont gagyi a webszerveres elérése.A qbit nagyon dinamikusan fejlődik.Szerintem a legjobb webszerveres képe a rutorrent+rtorrent párosnak van.Amire vágysz az a torrent make opció.Qbit biztos tudja.Nézd meg magad.Gyenge gépre torrrent szerver sok felhaszálóval a rutorrent a jó.A Deluge még zsír, csak az több lóerő.Ez az utolsó kettő seedbox használat alkalmával is bizonyított.
-
Honkydoo
őstag
Aha, és nincs valami hasonló? (Mondjuk újabb?)
Más:
Pl, amit én kipróbálnék a microtorrentben, az a "megosztós torrent".
Én megosztom mondjuk a tábori fotókat, elküldöm e-mailben a torrent filet az osztálytársaknak, és már szedheti is tőlem az egész osztály.Ez csak egy péda, de hallottam hírét, hogy ilyen opció van a microtorrentben.
Esetleg létezik linuxos alternatíva is erre?
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
-
Honkydoo
őstag
Nem próbáltam, de pár éve jókat hallottam felőle.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
sxboy
tag
válasz bugizozi #933 üzenetére
egy elkényelmesedett, windowshoz szokott felhasználó nem kattogtathat grafikus felületen, felteszi a kezét és megadja magát.
Pontosan ez a helyzet. Továbbá az, hogy ott van pl az OMV, benne van a transmission kliens, de mit érek vele, ha pont azt nem lehet úgy felkonfigurálni, ha én akarok? Akkor neki kell állni és feltenni mellé egy másik torrentklienst. Onnantól kezdve pedig az egységes felületen történő adminisztráció bukott.
Ez a probléma a Linuxokkal.
-
sxboy
tag
-
bugizozi
őstag
egy elkényelmesedett, windowshoz szokott felhasználó nem kattogtathat grafikus felületen, felteszi a kezét és megadja magát.
Ezt aláírom, én is ezért választottam Win-t Mentségemre legyen mondva felkonfiguráltam egy parancssoros Debian-t Samba-val és Transmissionnal, de ha valami gubanc lenne vele a későbbiek során akkor nem biztos, hogy lenne kedvem/időm bogarászni, hogy mi a baja...
a HP mikroszerver - a nevéből adódóan - nem full grafikus kezelői felülethez lett tervezve, mert ahhoz erősebb, gyorsabb processzor és videokártya kell.
Ez viszont nem teljesen igaz, többünknél is a Server 2008 R2 vígan elfut, minden megerőltetés nélkül. Nálam speciel ~500 MB memóriát eszik a 2 GB-ból és a prociterhelés is minimum
-
lovi27
addikt
Nem vagyok nagy letöltögető, ezért áruld már el, mi az plusz amit a µtorrent tud és a többi nem. Eddig az RRS feed-et említetted, de az Advanced RSS support with download filters (inc. regex) funkciót a qBittorrent is tudja. És ugyanúgy grafikus felületen lehet állítgatni, mint a µtorrent-tet, ezért is ajánlottam.
Mert most alapvetően nem Windosw vagy Linux problémáról van szó, hanem arról, ha egy elkényelmesedett, windowshoz szokott felhasználó nem kattogtathat grafikus felületen, felteszi a kezét és megadja magát. Nincs is ezzel semmi gond, csak nem szabad elfelejteni, hogy ez a HP mikroszerver - a nevéből adódóan - nem full grafikus kezelői felülethez lett tervezve, mert ahhoz erősebb, gyorsabb processzor és videokártya kell.
-
bugizozi
őstag
Szia!
Én ezen leírások alapján nézegettem a linuxot: Ubuntu server telepítés, itt van egy rövid,lényegtörő rész a samba-ról, itt pedig egy parancssoros torrent kliens, amint másik gépről, akár windows-osról is tudsz kezelni.
Ezek nekem beváltak, sikerült beüzemelnem amit akartam, viszont pontosan azért, amit te is mondtál, "hogy állandóan telepítési segédleteket nézegessek, akármilyen kicsi problémát kell is lin alatt megoldani", inkább a Windows mellett döntöttem.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
sxboy
tag
Alapvetően nincs bajom a Linux-szal. Nincs olyan hónap, hogy ne gondolkoznék azon, hogy lecserélem a wint valamely disztróra. Ubuntuból rengeteg verziót használtam már, de mindig volt olyan probléma, amiatt ment vissza a win. Az a helyzet, hogy annyira meg nem vagyok jó, hogy fejből menjen minden, de az sem megoldás, hogy állandóan telepítési segédleteket nézegessek, akármilyen kicsi problémát kell is lin alatt megoldani. Tényleg csak SMB/Torrent megoldásra lenne szükségem egyelőre. Uh nem tudom.
-
sxboy
tag
Mily csend honol. Mindenki beállította a kicsikét?Valami hiba volt nálam, nem láttam az újabb posztokat.[ Szerkesztve ]
-
teleguru
csendes tag
Ráadásul nem is kell egy mellett döntened... Nálam transmission és deluge fut egymás mellett. békében szépen csendben. A transmission 90db torrenttel foglal úgy 20%procit alacsony fogyasztásban (800mhz) deluge 1% 5db torrenttel.
Új gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
teleguru
csendes tag
A videokártya nem tartalmaz beépített hangkártyát? Nálam az nv gt520 nal nem kellett semmi a hangátvitelhez.HDM 1.4 Ha meg erősítőt akarsz rákotni ami digitálisan dolgoz fel ott van az új TV-ken az optikai kimenet. Így a htpc-ről teljesen digitálisan megy át a jel az erősítőig.
Új gyári Apple kijelzők, érintők. HÍVJ bátran
-
Annyi jó torrent kliens van linuxra.Nem annyira jó az az utorrent.Csak néhányat ideírok:
Deluge,rtorrent+rutorrent,transmission,qbittorrent...
Mind nagyon jó,és talán jobbak is mint a wines vetélytárs.Csak azt kell eldöntened melyik tetszik.Az első három nagyon stabil, qbit pedig minden feature-t tud.Az a win emuláció utorrent-tel pedig hülyeség.Ez csak az én véleményem.Ha pedig 100 aktív torrent felett gondolkozol akkor már most kezdjél el ismerkedni a linux-szal.
Nézz ide [be]. -
wiggen123
senior tag
Mi történt a cikkel, amiben le volt írva, hogy kell cserélni a tápban a ventilátort? Sehol nem találom
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
sxboy
tag
Köszi a tanácsot, megnéztem, nekem ez a qB elég fapadosnak tűnik a uT-hez képest, s arra a feature-re nagy szükségem van, mert szeretem, ha a dolgok rendben vannak és ez maguktól megtörténik. Sztem egy eléggé kiherélt xp az utorrenttel egyelőre megteszi, max kap még 2GB RAMot a rendszer, aztán meglátjuk. Egyelőre nem pakolok fel minden cuccot a mentéseimből, így egy esetleges későbbi reinstall másik rendszerrel nem lesz olyan fájdalmas.
-
lovi27
addikt
Nem asztali PC, de azért elég erős ez a hardver. A Windows szereti az erőforrásokat zabálni. Mivel nem használom a virtualboxot, így nem tudom mennyi szuflát fog hagyni, de ha hajlandó vagy újjal ismerkedni, az Xwindow (linux) és qBittorrent párossal nem lesz gond.
A qBittorrent egy µtorrent klón, aminek van linuxos változata is. Persze lehet, hogy valamennyit engedni kell a kényelemből - a fájlok helyrerakásából. -
sxboy
tag
Igen, pont azért gondoltam az OMV-re, mert azzal meg tudnám oldani a win pgr futtatását. Igazából a utorrentet évek óta használom, az OMV-t kipróbálás céllal már feltettem, kezesbárány kategória, nagyon jól adminisztrálható. Szerintem ez lesz a nyerő, csak kérdés, hogy virtualboxon belül mennyi torrentet tudok egyszerre futtatni úgy, hogy ne feküdjön meg a rendszer tőle.
-
sxboy
tag
Kipróbáltam a Windows Storage Server 2008 R2-t. Hát valami hasonló megoldás, mint a WHS, ugyanaz a .NET alapú irányítópult van rajta. Hát meg kell, hogy mondjam, csalódtam. memóriahasználata 1,5GB tartósan, és valami csiga lassan reagál a rendszer. Igazából nekem NASra és torrentre van szükségem, de nem találtam olyan megoldást torrentre, ahol olyan szabad beállítási lehetőségeket kapok, mint a utorrent esetében.
Én nem szeretek egy mappába letölteni mindent vegyesen, hanem pl a sorozatokat a végleges helyükre mappázva RSS feedből, a filmeket megint máshová stb.
Arra gondoltam, hogy OMV + virtualbox-win xp kombóval próbálkozom, így a utorrent is bejöhet a képbe. Szerintetek így elég lesz a 2GB RAM a rendszerbe, vagy kezdjek gyűjteni RAMra?
-
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Egy microserver-ből szeretnék HTPC-t csinálni. Egyelőre így álok:
1 db. HP microserver
1 db. Asus HD6450
1 db. Kingmax 2GB/1333MHz DDR-3OS-nek Win 7 menne rá, ezen futna kb. foobar, XBMC, Chrome, stb.
Játszani már nem játszok, de blu-ray Rip-ek minden nap előfordulnak!
Ilyen felhasználásra, a fent említett komponensekből építkezve megfelelő lenne-e számomra a HP?Szerk.: Amíg nincs HDMI képes erősítőm, addig kéne valami USB 5.1 hangkártya is.
De vajon melyiket?[ Szerkesztve ]
-
ChipKng
aktív tag
Koszi szepen! Megnezem.
2B OR NOT 2B that is FF
-
ChipKng
aktív tag
Sziasztok! Hol lehet ilyen keszuleket a legolcsobban beszerezni?
2B OR NOT 2B that is FF
-
jake413
csendes tag
A RAID nem fontos, nem lesznek rajta olyan fontos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest