Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz SeniorTilla #50427 üzenetére
Mindhármat feltettem, meg a kártyaolvasóét is és még mindig ott rohad.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ismét kéne egy kis segítség. Felment a win 10 a 8570p -re. Amit a hp oldala a win 10-hez drivert kidobott, mindent feltettem. De még mindig van egy ismeretlen eszközöm és egy ismeretlen alapvető rendszereszközöm. Update is volt.
Milyen eszközök win 8.1-es drivereivel próbálkozzak, hogy meglegyenek?
Klara_: Köszi.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudna adni egy linket 8570p legfrissebb bios-hoz? Nem találom...
Illetve Windows 10-hez UEFI kell? Native vagy Hybrid?
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Egy 2570p-be vennék optibay-t, de Symbi mondta, hogy nem valami sima való bele. Milyen is kéne pontosan? Aliexpress-es linket is adhattok.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mitől merülhet kikapcsolt - nem alvó - állapotban az akku? Vasárnap este használtam hálózatról, tuti 100%-on volt. Kikapcsoltam, majd ma volt időm este bekapcsolni töltő rádugás után, erre 91%-al indul. Most már másodjára figyelem meg ezt a jelenséget.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Én imádom a nagyfelbontást, mert igénylem a sok információt a képernyőn, de ha a 2570p 12,5"-án 1366*768 -nál nagyobb lenne a felbontás, már kifolyna a szemem....
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz SeniorTilla #41923 üzenetére
Na, kipróbáltam. Először is egy kis csizsolópapírt összehajtottam és alaposan megcsiszoltam a belső csatit.
Konklúzió... Ha az akkut kivettem, akkor nem melegedik, másfél órát nyomattam youtube videót víruskeresés közben és semmi.
Az akkut visszatettem, gép indít, akku 30%-on, tölti kezdi, youtube indít... .10 perc alatt forró lett a csati.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz SeniorTilla #41921 üzenetére
Én is erre gondoltam, de kb a 10-ik csatlakozóval próbálom....
Most épp kivettem az akkut és így nyúzom...-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van egy HP 620-as notebook. Nem mai darab, de megy. Akkuja kb 45 perces. Azt kezdte el csinálni, hogy a gyári töltővel, a csatlakozónál úgy elkezdtett melegedni, hogy a töltő csati végén lévő sárga műanyag megolvadt. Egy idő után a töltő már nem is töltött. Lett hozzá véve utángyártott, de azok is mint olvadnak bele.
A csatlakozóba nincs semmi, a notit még én takarítottam ki pár hónapja és látszólag normálisan is megy a noti. A csatlakozónál menet közben mozgattam, de nem kontaktos, a töltést jelző led, stabilan világít.
Mi a franctól melegedhet a csatlakozó annyira, hogy beleolvad a műanyag? Mostanában már tápról nem is merték használni, mert bekapcsolt állapotban jobban melegedik. Így kikapcsolva feltöltötték, majd akkuról nulláig használták...
Ötlet? Zárlatos akkucella miatt lényegesen nagyobb áramfelvétel esetleg?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Kolondrum #41570 üzenetére
Annyira erőszakosan tolják, hogy meguntam küzdeni ellene, megfigyelni, hogy most melyik sz@rral fog megint előjönni,hogy tegyem fel. Aztán win 7 alatt is volt valami az egérrel, már a logitech szoftvere nem akart rendesen menni. Mondom jóvan, kapják be... felidegesítem magam, felteszek egy debiánt és pá pá
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
2570p - az miért lehet, hogy minden driver fent van, nincs ismeretlen eszköz és mégis ha rádugok egy usb 3-as merevlemezt, akkor bármelyik másik portba dugom be az egeret, az akadozva működik, amíg pl másolok a merevlemezről. Eddig másik oprendszer alatt nem volt ilyen.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Csak kíváncsiságból megkérdezem, hogy 2570p -nél, windows 10 alatt más is tapasztalta a rendszer lagolását? Tiszta microlag az egész. (Samsung 850-es ssd -vel. AHCI driver eltávolítása kiütötte windows 10-et, így másikkal nem volt módom kipróbálni. Azóta win 7 van fent.)
-
-
V.Stryker
nagyúr
2570p - Windows 10-nél azt tapasztalom, hogy ha lekapcsolja a kijelzőt, akkor nem lehet visszakapcsolni... a gép hűtése megy, a ledek világítanak, de nem lehet vele kezdeni semmit, csak hosszan nyomva kikapcs majd vissza.
más is tapasztalta már? Van rá megoldás?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Az egyik szerintem az intel rapid technology driver, a másik nem is tudom...
Na, de ujjlenyomat olvasó... próbáld ezt a megoldást.
Amúgy nekem ezek a driverek vannak fent és nincs egy ismeretlen eszköz sem:
-
-
V.Stryker
nagyúr
Na, akkor driver gond nálad is. Vadásznod kell másik ujjlenyomat drivert. Nekem az általam linkeltel megy.
Szóval ez a windows hello akkor jön elő csak, ha érzékel egy mefelelő eszközt, pl. egy megfelelő driveres ujjlenyomat olvasót.
Pl. nekem is feltette a win 10 magától a drivert, nem volt ismeretlen eszköz, mégse jött elő, már szét idegeltem magam. Ekkor megtaláltam azt a drivert, feltettem és egyből előjött ez a Hello...onnantól meg már sima ügy volt.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Hát úgy, hogy a HP kiadott egy új drivert hozzá direkt win 10-hez és ha azt felteszed, akkor megjelenik a Hello, ott meg már be tudod állítani.
Épp tegnap küzdöttem a kérdéssel mire meglett a válasz, mert a saját notim drivereinél érdekes módon ezt a drivert nem ajánlottam fel.
Viszont már nem tudom melyik német fórumon lett meg, de ha nem tudod keresésekkel előhozni, este dropboxon megosztom a drivert.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinek van tapasztalata,hogy a 2570 hogy muzsikál windows 10 alatt? 8.1 helyett érdemes-e feltenni?
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz SeniorTilla #40948 üzenetére
Annak mi a neve? Hogy keressem. Bocsántat, valahogy nem egyértelmű pedig kétszer végignéztem a driver listát.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz SeniorTilla #40943 üzenetére
Hol kell újjlenyomatot állítani? keresnem kell rá valami menüpontot vagy telepíteni valami szoftvert hozzá?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Most tettem szert egy 2570p -re. Tudnátok abban segíteni, hogy miként lehet letiltani, hogy ne forgassa el a kijelzőt ha megdöntöm a notit?
Illetve még soha nem volt újjlenyomat olvasós cuccom ,ezért bocsánat ha hülye a kérdés...Le lehet úgy "kódolni" a windows, hogy újjlenyomattal oldjam fel a fiókot és csak végső esetbe kóddal?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van egy Hp Omnibook 6000 típusú noti. Kicsit instabil, egy órát megy frankón, aztán lefagy. MI lehet a gond? nagyon haldoklik? Esetleg poros. (Minden feltevés érdekelne a legabszurdabbakig, ugyanis nem az enyém,én csak érdeklődök iránta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Hardcore café
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elemlámpa, zseblámpa
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest